Πέμπτη 6 Ιουλίου σε ρυθμούς Wine Party με το One Wine Stand Vol.2!

Πέμπτη 6 Ιουλίου σε ρυθμούς Wine Party με το One Wine Stand Vol.2!

 

One Wine Stand #2Μετά την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου One Wine Stand τα #TUEvents κρατούν την υπόσχεση τους για ένα…δυναμικό & νόστιμο καλοκαίρι, επιστρέφοντας με το One Wine Stand Vol.2!

Το σημείοΤο OWS γίνεται κάθε φορά σε διαφορετικό σημείο. Την Πέμπτη 6 Ιουλίου θα μας βρείτε στον πεζόδρομο Μπότσαρη (Αλεξανδρούπολη), μαζί με το 3T Coffee roasters!

Τι είναι τα One Wine Stand

Είναι ένα Pop Up wine project ή αλλιώς ένα open air wine bar που συνδέεται με κάποιο σημείο της επιλογής μας, συνήθως κάθε φορά διαφορετικό και καλεί όλους τους λάτρεις του κρασιού να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία με την παρέα τους.

Ένα μοναδικό bar, μουσική, επώνυμο κρασί και το TU Canteen σε ένα πάρτι που είστε όλοι καλεσμένοι!

 

One Wine Stand #2 (Video Teaser)

Δημιουργούμε ένα «pop-up wine & street food bar» για λίγες ώρες! Ποιος είπε ότι τα καλύτερα πάρτι γίνονται μόνο με ποτά; Αν νομίζετε πως τα έχετε δει όλα, τότε πρέπει να δοκιμάσετε σίγουρα τα δικά μας…Umami wine parties!

  • Ερχόμαστε κοντά στο κρασί με ένα πολύ πρωτότυπο τρόπο, ενώ γνωρίζουμε τα κρασιά της χώρας μας μέσα σε ένα κλίμα ανοιχτού bar, με μουσική, κόσμο και ιδιαίτερες γεύσεις από το TU Canteen.
  • Under the sun wine party? Night vibes & tastes? Ή και τα 2?
    Μπορείτε να έρθετε ότι ώρα θέλετε ή ακόμη και να ακολουθήσετε όλη την διάρκεια του event. Θα υπάρχει άφθονο κρασί και φαγητό ενώ η ομάδα των TU Events θα είναι εκεί ώστε με συζήτηση, γνώσεις και ιδέες να κάνει τις στιγμές σας ξεχωριστές.

Πως να συμμετάσχετε

Στα One Wine Stand δεν χρειάζονται κρατήσεις, ούτε πίεση ως προς την ώρα προσέλευσης. Το party ξεκινά από τις 19.30 το απόγευμα με ελεύθερη είσοδο και συνεχίζει μέχρι το βράδυ, ενώ η μουσική θα εναλλάσσεται συνεχώς.

Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε την καλή σας διάθεση και να λάβετε μέρος στα πρωτότυπα wine parties μας.

Η φιλοσοφία

Η ομάδα των ΤU Events δείχνει έμπρακτα την αγάπη της για το κρασί και το καλό φαγητό σε όλες τις διοργανώσεις. Στόχος μας είναι να το αγαπήσετε και να το απολαύσετε με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, κρατώντας πάντα την επώνυμη ποιότητα. Οι επιλογές κρασιού σε κάθε event θα είναι διαφορετικές και πάντα επώνυμες.

Τα Χαμόγελα

Όπως σε κάθε event που κάνει το TU, έτσι και στο One Wine Stand στηρίζουμε το έργο του παιδικού χωριού SOS Θράκης. Στον χώρο που θα πραματοποιηθεί το event θα υπάρχει (όπως και στο Umami Festival) παρουσία του χωριού SOS με εθελοντές, εκθέτοντας έργα που έχουν φτιάξει τα παιδιά. Θα μπορείτε έτσι να γνωρίσετε από κοντά το σημαντικό έργο που γίνεται και να αποκτήσετε κάποια από τα χειροποίητα έργα τους!

Πληροφορίες 
Ημερομηνία: Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017
Τοποθεσία: Πεζόδρομος Μπότσαρη σε συνεργασία με το 3T Coffee Roasters, Αλεξ/πολη
Ώρα: 19.30 – 00.00

Κόστος: Είσοδος ελεύθερη. Η φιλοσοφία μας είναι self service. Το κάθε ποτήρι κρασί & refill θα κοστίζει 4 ευρώ, η τιμή  φιάλης είναι στα 18 ευρώ ενώ το gourmet Black Chicken burger του TU Canteen που αγαπήσατε θα κοστίζει 3,5 ευρώ.Dress Code: Street Casual