Μπλέκουν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης στο θέμα έκδοσης των “8” οι Τούρκοι

Μπλέκουν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης στο θέμα έκδοσης των “8” οι Τούρκοι

Τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά επιχείρησαν να μπλέξουν οι Τούρκοι στο θέμα έκδοσης των 8 στρατιωτικών, που είχαν έρθει με ελικόπτερο στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης πέρυσι, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα εναντίον του Ερντογάν.

Ο κ.Μουσταφά διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο οποιαδήποτε σχέση του με όσα γράφονται στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας, στο φύλλο της 30ης Ιουνίου, και καταγγέλλει με αποτροπιασμό την εμπλοκή του ονόματός του «σε ένα τέτοιο λιβελογράφημα». Συγκεκριμένα, ο κ. Μουσταφά αναφέρει στη δήλωση του: «Δηλώνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία σχέση έχω, με όσα γράφονται στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας στο φύλλο της 30ης Ιουνίου 2017. Είναι ολοφάνερο ότι τα γραφόμενα δεν ταιριάζουν με κανένα τρόπο ούτε με το χαρακτήρα μου, ούτε με την πολιτική μου διαδρομή, την ιδεολογία μου και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύομαι. Καταγγέλλω με αποτροπιασμό την εμπλοκή του ονόματός μου σε ένα τέτοιο λιβελογράφημα. Θα υπερασπισθώ με όλους τους τρόπους τον πολιτικό μου χώρο, την τιμή και την υπόληψή μου».

Νωρίτερα, με ανακοίνωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, ζητούσε εξηγήσεις για το εάν έγιναν οι δηλώσεις που αποδίδονταν στον βουλευτή, ότι «η Αθήνα είχε αποφασίσει την έκδοση των πραξικοπηματιών, ωστόσο η Γερμανία το εμπόδισε».

Πηγή: newsit.gr