Η “πληρωμένη” απάντηση χρήστη του δημοτικού κάμπινγκ στον κ.Αρβανιτίδη

Η “πληρωμένη” απάντηση χρήστη του δημοτικού κάμπινγκ στον κ.Αρβανιτίδη

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης απαντώντας στο ρεπορτάζ του evros-news.gr για την κακή κατάσταση του δημοτικού κάμπινγκ, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, λέγοντας ότι το μοναδικό πρόβλημα είναι τα κατεστραμμένα σκέπαστρα. Αυτά όμως ωφείλονται στην… βαρυχειμωνιά, ενώ για τις σκισμένες ξαπλώστρες έκανε ένα απαράδεκτο και ρατσιστικού περιεχομένου σχόλιο, επισημαίνοντας ότι είναι φυσικό να καταστρέφονται όταν κάθεται πάνω κάποιος που είναι… 120 κιλά.

Κι επειδή έριξε για άλλη μια φορά μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό MAXIMUΜ FM,  τις ευθύνες στους Έλληνες χρήστες του κάμπινγκ που δεν πληρώνουν (ασφαλώς και υπάρχουν τέτοιοι, αλλά δουλειά της ΤΙΕΔΑ είναι να τους βρει και να εισπράξει τα χρωστούμενα), ένας συχνός χρήστης του δημοτικού camping του δίνει “πληρωμένη” απάντηση για την κατάσταση που επικρατεί. Και αναφέρει όλα τα προβλήματα που υπάρχουν και είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ στον Πρόεδρο της ΤΙΕΔΑ Τριαντάφυλλο Αρβανιτίδη:

Και συ κύριε μου με τα 120 κιλά!!!! Στην ξαπλώστρα βρήκες να αράξεις τα κιλά σου ? Και χωρίς να τινάξεις τα πόδια σου από την άμμο ? Δεν το ξέρεις ότι οι ξαπλώστρες είναι μόνο για μανεκέν ?
Και συ κυρά μου με το τροχόσπιτο, έψαξες να δεις τιμές που έχουν τα άλλα τα κάμπινγκ ? Γιατί δηλαδή διαμαρτύρεσαι για την αύξηση. Επειδή πληρώνεις το ρεύμα 3,60 ευρώ αλλά δεν μπορείς ούτε μακαρόνια να βράσεις γιατί πέφτουν οι ασφάλειες ? Επειδή στην παραλία τα κόσκια είναι ελάχιστα και ξαπλώστρες δεν υπάρχουν ή επειδή δεν έχει κάδους απορριμμάτων, ούτε ντουζιερες. Και που το άκουσες ότι το γήπεδο του μπάσκετ θα πρέπει να έχει μπασκ’ετες ή το γήπεδο του τένις φιλέ ή η παιδική χαρά παιχνίδια για τα παιδιά. Μας δουλεύετε ? Και που την είδατε την αύξηση του 50% ? Η αύξηση δεν ξεπερνάει το 49%. 
Τι θέλετε δηλαδή, να πληρώνει τις διακοπές σας ο ξένος τουρίστας ? Που έρχεται με το αυτοκινούμενο του (όχι σαν εσάς με τα τροχόσπιτα) για τρεις μέρες και κουβαλάει ο άνθρωπος μέχρι και τα νερά του από το σπίτι του ? Θα μας τρελάνετε τελείως δηλαδή?”.