Ο Βαγγέλης Λαμπάκης πήρε νέο υπεύθυνο Τύπου τον… Παύλο Μιχαηλίδη!!!

Ο Βαγγέλης Λαμπάκης πήρε νέο υπεύθυνο Τύπου τον… Παύλο Μιχαηλίδη!!!

Ανακατατάξεις στο επικοινωνιακό επιτελείο του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη είχαμε τις τελευταίες μέρες. Νέος υπεύθυνος τύπου στη θέση της γυναίκας δημοσιογράφου που είχε την ευθύνη, ανέλαβε  πλέον ο… Παύλος Μιχαηλίδης. Όχι, δεν πρόκειται ασφαλώς για τον επικεφαλής της αντιπολιτευτικής κίνησης ΑΝΑ.Σ.Α-πως θα μπορούσε άλλωστε-αλλά για τον Παύλο Μιχαηλίδη του Σάββα. 

Πρόκειται για τον 49χρονο ασφαλιστή και Γ.Γ. του Συνδέσμου Βιοτεχνών Βιομηχάνων και Εξαγωγών Έβρου, ο οποίος γεννήθηκε την 14/7/1968 στην Αλεξανδρούπολη και ήταν υποψήφιος το 2014 με την παράταξη του νυν δημάρχου στην Δημοτική Κοινότητα Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για μια εξέλιξη και επιλογή που δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά για τους λόγους που έγινε, αλλά και τον σκοπό που εξυπηρετεί, καθώς και τους στόχους του δημάρχου κ.Λαμπάκη.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει αντιδράσεις στη Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας (ΝΟΔΕ) του νομού Έβρου και κάποιοι εξέφρασαν την διαφωνία τους προς τον κ.Μιχαηλίδη για την αποδοχή της πρότασης του δημάρχου.