Με δίδυμο Παπαράδη-Φλώρο στον πάγκο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Με δίδυμο Παπαράδη-Φλώρο στον πάγκο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Με τεχνικό δίδυμο στον πάγκο τους Σάκη Παπαράδη και Μιχάλη Φλώρο, θα πορευτεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο νέο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Έβρου, έχοντας ως στόχο την άνοδο στη Γ’ εθνική.

Όπως γράφει το thrakisports.gr, αν και ο Φλώρος δεν αποχώρησε με τον καλύτερο τρόπο ως ποδοσφαιριστής από την ομάδα, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του προπονητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκη Παπαράδη, επιστρέφει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης από το πόστο του προπονητή.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα εφαρμόσει το δίδυμο στην τεχνική ηγεσία που ελάχιστες ομάδες έχουν εφαρμόσει στον Έβρο, αλλά και γενικά στην Ελλάδα (σε υπηρεσιακά κυρίως σχήματα) κυρίως σε ομάδες τοπικού επιπέδου, ενω στο εξωτερικό τον γνωστότερο δίδυμο ήταν πριν μια δεκαετία περίπου στην Εθνική Σουηδίας των Τομμυ Σόντεμπέργκ και Λαρς Λαγκερμπακ.

Οι Παπαράδης και Φλώρος μάλιστα έχουν φέρει νέο άνεμο αισιοδοξίας στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης και με τις διασυνδέσεις τους θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν έναν δυνατό Εθνικό με παίκτες από τον παρελθόν της ομάδας που αγωνίστηκαν στην Γ’ Εθνικη.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με νέα πρόσωπα που θα τον οργανώσουν και θα δώσουν επίσης νέα πνοή στο μεγαλύτερο σύλλογο του Έβρου που έχει τμήματα σχεδόν σε όλα τα αθλήματα..