Μιχαηλίδης: Κίνδυνος να χαθούν τα χρήματα για την κατασκευή του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου

Μιχαηλίδης: Κίνδυνος να χαθούν τα χρήματα για την κατασκευή του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την εξαγγελία του αείμνηστου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη για την κατασκευή Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς σε συνέντευξη τύπου. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης με την παράταξη ΑΝΑ.Σ.Α Παύλος Μιχαηλίδης, με την ευκαιρία αυτή ρωτάει τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη που ακριβώς βρίσκεται το θέμα. 

Η χαρακτηριστική δήλωση του κ.Μιχαηλίδη επισημαίνει: “Σήμερα 5/7 συμπληρώνεται ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ, από την εξαγγελία του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη, για την κατασκευή Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στην Αλεξ/πολη. Η ολιγωρία της δημοτικής αρχής για την έγκαιρη ολοκλήρωση των απαραίτητων μελετών, ελπίζουμε να μην στοιχίσει στην απώλεια του εξασφαλισμένου αυτού ποσού από την πλευρά της Περιφέρειας”.

Ο τότε Περιφερειάρχης είχε ανακοινώσει πως έχει εξασφαλιστεί το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την κατασκευή, ενώ στη συνέντευξη τύπου είχε παραστεί και ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, που είχε δηλώσει: “Θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να παραδώσοπυμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το έργο”.Αν όμως καθυστερήσουν οι απαραίτητες μελέτες, τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τα χρήματα αυτά να χαθούν.

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση