Τοκαμάνης: Ψεύτης ο Τσιτσιφύλλας για το δίκτυο. Το νερό έχει 4 φορές περισότερο μαγγάνιο!!!

Τοκαμάνης: Ψεύτης ο Τσιτσιφύλλας για το δίκτυο. Το νερό έχει 4 φορές περισότερο μαγγάνιο!!!

 

Λάβρος κατά του Προέδρου της ΔΕΥΑΔ Σταύρου Τσιτσιφύλλα, εμφανίστηκε ο πρώην δήμαρχος Διδυμοτείχου Χρήστος Τοκαμάνης, απαντώντας σε όσα είπε χθες ο πρώτος για τις ευθλύνες προηγούμενων δημοτικών αρχών στο τεράστιο πρόβλημα του νερού που βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο προσκήνιο.

Μιλώντας στον κορυφαίο ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 και στον δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη, τον αποκάλεσε μάλιστα ψεύτη και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμιά κακοτεχνία στον αγωγό Παταγής-Σχιστού. «Ο Τσιτσιφίλας είναι ψεύτης! Καμιά  κακοτεχνία δεν υπάρχει στο έργο του αγωγού Παταγής – Σχιστού και αν υπήρχε θα έπρεπε εδώ και 7 χρόνια που είναι δημοτική αρχή να το είχαν καταγγείλει! Τίποτε δεν έκαναν»!

Ο πρώην Δήμαρχος Διδυμοτείχου είπε ακόμη ότι η λύση του προβλήματος με τις διαρκείς διακοπές στην υδροδότηση της πόλης, θα μπορούσε να επιλυθεί εύκολα με προσωρινό τρόπο, αλλά η δημοτική αρχή δεν ακούει τις προτάσεις της αντιπολίτευσης και δεν συντηρεί σωστά τις γεωτρήσεις γιατί … θέλει να κάνει οικονομία.

Αποκάλυψε επίσης κάτι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ. Ότι αυτή τη στιγμή, τμήμα της ποσότητας νερού που διοχετεύεται στην πόλη περιέχει επικίνδυνο μαγγάνιο, τέσσερις φορές περισσότερο από το ανώτατο επιτρεπτό όριο και η ΔΕΥΑΔ δεν εκδίδει ούτε μια ανακοίνωση ενημέρωσης του κόσμου, ότι το νερό δεν είναι πόσιμο…!

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΚΑΜΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση