Διδυμότειχο: Σε ένα μήνα η λύση θα είναι… νερό Τσιτσιφύλλας

Διδυμότειχο: Σε ένα μήνα η λύση θα είναι… νερό Τσιτσιφύλλας

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Σταύρος Τσιτσιφύλλας, δέχθηκε τα περισσότερα βέλη των διαμαρτυρόμενων, αγανακτισμένων πολιτών του Διδυμοτείχου, στη χθεσινή συγκέντρωση για το τεράστιο πρόβλημα του νερού. Ως καθ ύλην αρμόδιο για την επίλυση του, τον κατηγόρησαν για ανικανότητα, ασχετοσύνη και έλλειψη στοιχειώδους ευθιξίας να παραιτηθεί, όταν επί μέρες πολλά σημεία της πόλης δεν είχαν καθόλου νερό.

Ο ίδιος πάντως, αντί να ηρεμήσει τα πνεύματα και να ψάξει οδό συννενόησης και συζήτησης με τον κόσμο, προτίμησε να.., ρίξει λάδι στην φωτιά και να τους κουνάει το δάχτυλο, κατηγορώντας μάλιστα τον πρώην δήμαρχο Χρήστο Τοκαμάνη, ότι κουβάλησε τους ψηφοφόρους του στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Μάλιστα, σε μια… κρίση μεγαλείου, σηκώθηκε όρθιος και σε έξαλλη κατάσταση είπε: «Εγώ θα ξαναπεράσω τις εξετάσεις στις εκλογές του 2019. Γιατί είμαι ικανός και άξιος.  Θα λύσω το πρόβλημα και σε έναν μήνα… θα πίνετε νερό στο όνομα μου». 

Κι επειδή, μια από τις αποφάσεις που πάρθηκαν είναι η διανομή εμφιαλωμένου νερού στους κατοίκους σε περίπτωση νέων διακοπών στην υδροδότηση, δείτε σε αποκλειστικότητα τα μπουκάλια που θα μοιράζονται στο Διδυμότειχο, ώστε όπως είπε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Σταύρος Τσιτσιφύλλας, όλοι στην πόλη… να πίνουν νερό στο όνομα του.