Δίπλωμα τρακτέρ σε 43 νέους αγρότες και αγρότισσες στο Μεγάλο Δέρειο, παρουσία Πέτροβιτς

Δίπλωμα τρακτέρ σε 43 νέους αγρότες και αγρότισσες στο Μεγάλο Δέρειο, παρουσία Πέτροβιτς

Αισιόδοξα μηνύματα από το Μεγάλο Δέρειο, όπου παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς 43 νέοι και νέες αγρότισσες της περιοχής, έδωσαν εξετάσεις χθες Τρίτη 12 Ιουλίου 2017 για χορήγηση άδειας οδήγησης τρακτέρ και την πήραν. Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν από την αρμόδια Επιτροπή Γεωπόνων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου στο όμορφο χωριό της περιοχής του Σουφλίου.

«Είναι εξαιρετικά  αισιόδοξο να βλέπεις νέους ανθρώπους, άνδρες αλλά και γυναίκες, να ασχολούνται με τη γη. Οι υπηρεσίες Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Έβρου βρίσκονται καθόλη τη διάρκεια του έτους στο πλευρό των αγροτών, υποστηρίζοντας συνεχώς το δύσκολο έργο της καλλιέργειας, παραγωγής, συσκευασίας και μεταποίησης», δήλωσε ο κ. Πέτροβιτς που βρέθηκε στο συγκεκριμένο χωριό που κατοικείται στη συντριπτική του πλειοψηφία από μουσουλμάνους, οι οποίοι ασχολούνται με την κτηνοτροφία και την γεωργία.

Στο χώρο των εξετάσεων παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μικρού Δερείου Μεχμέτ Μποσταντζή και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου Πασχάλης Παπαδάκης.

Η παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη, επικεφαλής των αρμόδιων υπηρεσιών σε μια τέτοια διαδικασία, έστειλε μήνυμα αποκέντρωσης των λειτουργιών και στήριξης των νέων ανθρώπων που αποφασίζουν να καλλιεργήσουν την εύφορη γη μας και να παράγουν στον πρωτογενή τομέα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*