Καταγγελία Μιχαηλίδη για Λαμπάκη: Με χρήματα της ΠΕΔ πήγε στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ

Καταγγελία Μιχαηλίδη για Λαμπάκη: Με χρήματα της ΠΕΔ πήγε στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ

Η παρουσία του δημάρχου Αλεξανδρούλης Βαγγέλη Λαμπάκη στην σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, όπου μεττέχει εξ οφίτσιο μια και είναι δήμαρχος σε πόλη άνω των 30.00 κατοίκων, προκάλεσε την αντίδραση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου με την παράταξη ΑΝΑ.Σ.Α Παύλου Μιχαηλίδη. 

Κι αυτό γιατί όπως υποστηρίζει και παρουσιάζει την σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ο κ.Λαμπάκης πήγε στην Αθήνα με πληρωμένα τα έξοδα μετακίνησης του από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων της οπόίας είναι Πρόεδρος.

Όλα πάντως ξεκίνησαν από την ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο twitter ο Βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Τάσος Δημοσχάκης, που καθόταν μαζί με τον κ.Λαμπάκη και τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο. Μόλις λοιπόν ανέβασε την φωτογραφία από την Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, ο κ.Μιχαηλίδης σχολίασε από κάτω:  “Κύριε βουλευτά, η παρουσία στην Πολιτική Επιτροπή του Προέδρου της ΠΕΔ/ΑΜΘ, εντάσσεται στους υπηρεσιακούς λόγους της μετακίνησης του;

Η απάντηση που πήρε είναι πως ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης βρέθηκε στην Αθήνα ως Πρόεδρος της ΠΕΔ και είχε συναντήσεις, επισκέψεις και συσκέψεις σε διάφορα υπουργεία και υπηρεσίες τόσο χθες όσο και σήμερα. Χθες άλλωστε βρισκόταν στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και εξασφάλισε την θετική εισήγηση του τεχνικού Συμβουλίου για την κατασκευή του σφαγείου Φερρών. Η απάντηση του κ.Μιχαηλίδη είναι ότι το συγκεκριμένο είναι θέμα του δήμου Αλεξανδρούπολης και όχι της ΠΕΔ, με έξοδα της οπο΄λιας βρέθηκε στην Αθήνα ο κ.Λαμπάκης.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το θέμα αυτό θα έχει συνέχεια και σήμερα. Από την πλευρά του Παύλου Μιχαηλίδη σίγουρα…