Μαυρίδης κατά της διεξαγωγής Γιορτής Κρασιού ίδιες μέρες με το Φεστιβάλ Άρδα

Μαυρίδης κατά της διεξαγωγής Γιορτής Κρασιού ίδιες μέρες με το Φεστιβάλ Άρδα

Την έντονη δυσαρέσκεια του για την διεξαγωγή της φετινής ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΡΑΣΙΟΥ τις ίδιες περίπου ημερομηνίες με τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Νέων Άρδα, εξέφρασε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, απαντώντας στις διαμαρτυρίες δημοτών του.

Συγκεκριμένα, η Γιορτή Κρασιού της Αλεξανδρούπολης με σημαντικά ονόματα όπως η Γλυκερία, η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου, αλλά και πολλές βραδιές με παραδοσιακή μουσική, θα διεξαχθεί 24 με 30 Ιουλίου και το Φεστιβάλ Νέων Άρδα από 26 έως τις 30 Ιουλίου.

Ένας γνωστός του δημάρχου Ορεστιάδας διαμαρτυρήθηκε στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας: “ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ 3ημερα – 5ημερα ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ . . . ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ
1) ΑΡΔΑΣ 2017 ΕΔΩ ΚΑΙ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ
2) 17ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ . . .
3) ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ . . . ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΡΔΑ.
ΑΨΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ. ΕΥΓΕ ! ! !  ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”.

Η απάντηση του κ.Μαυρίδη ήταν: “Από πέρσι Δημήτρη εξέφρασα την έντονη δυσαρέσκεια μας για την Γιορτή Κρασιού“. Άφησε μάλιστα να εννοηθεί ότι διαμαρτυρήθηκε έντονα και στον δήμαρχο Αλεξανδροπύπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και τον Πρόεδρο της ΤΙΕΔΑ Τριαντάφυλλο Αρβανιτίδη, γιατί οι δυο εκδηλώσεις σχεδόν συμπίπτουν και του απάντησαν πως δεν μπορούσε να διοργανωθεί 1 με 15 Αυγούστου η ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ, αφού λόγω νηστείας δεν θα ήταν σωστό να πουλάνε σουβλάκια”.

Προφανώς ο δήμαρχος Ορεστιάδας ανησυχεί ότι η ταυτόχρονη διεξαγωγή των δύο εκδηλώσεων, μπορεί να έχει επιπτώσεις στην παρουσία κόσμου στις Καστανιές και να μην έχει το Φεστιβάλ του Άρδα τα αναμενόνενα έσοδα, με αποτέλεσμα να… μπει μέσα οικονομικά ο δήμος, όπως συνέβη τα προηγούμενα χρόνια, με εξαίρεση πέρυσι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*