ΔΕΙΤΕ πως είναι το εσωτερικό του νέου ταχύπλοου ΖΕΦΥΡΟΣ της “SAOS Ferries”(φωτό)

ΔΕΙΤΕ πως είναι το εσωτερικό του νέου ταχύπλοου ΖΕΦΥΡΟΣ της “SAOS Ferries”(φωτό)

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου ταχύπλοου επιβατηγού σκάφους ΖΕΦΥΡΟΣ της “SAOS Ferries”, ανέβασε πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό ο ιδιοκτήτης της ακτοπλοϊκής εταιρείας Φώτης Μανούσης, κοινοποιώντας την δημοσίευση της JET CRAFT, του ναυπηγείου που κατασκευάστηκε το συγκεκριμένο πλοίο.

Μάλιστα η JET CRAFT, που όπως φαίνεται στην σελίδα της έχει κατασκευάσει και άλλα παρόμοια ταχύπλοα τα οποία εκτελούν δρομολόγια στα υπόλοιπα νησιά, συνοδεύει την ανάρτηση και με πληροφορίες για το νέο μέλος στην οικογένεια της SAOS Ferries, μετά το ΣΑΟΣ και το ΣΑΟΝΗΣΟΣ.

Το σαλόνι του ΖΕΦΥΡΟΣ που μπορεί να εξυπηρετήσει περίπου 100 επιβάτες στο ταξίδι για Σαμοθράκη

Συγκεκριμένα τονίζει: “Το Ζέφυρος είναι έτοιμο να συνδέσει το πανέμορφο νησί της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη. Ένα ταχύπλοο που συνδυάζει την άριστη απόδοση χάρη στην εγκατάσταση τριπλού IPS της Volvo Penta, με ένα πολυτελές εσωτερικό και αναμένεται να καλύψει τις απαιτήσεις των επιβατών του σε όλους τους τομείς.

Άλλη μια πρωτοπορία για το ναυπηγείο μας ολοκληρώθηκε επιτυχώς και οφείλουμε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες μας, το προσωπικό του ναυπηγείου μας και το άρτια καταρτισμένο συνεργείο της Volvo Penta.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον κ. Φώτη Μανούση και την εταιρεία του SAOS FERRIES που μας ανέθεσε να πραγματοποιήσουμε ένα απο τα οράματα του για το νησί.

Οι μηχανές VOLVO του ταχύπλοου ΖΕΦΥΡΟΣ, ένα σύστημα που τοποθετείται για πρώτη φορά σε σκάφος και θα αυξήσει την ταχύτητα του κάνοντας πιο σύντομο το ταξίδι