Η απάντηση του κ.Γιάννη Γλήνια και του Συλλόγου Επαγγελματιών Σαμοθράκης στο evros-news.gr

Η απάντηση του κ.Γιάννη Γλήνια και του Συλλόγου Επαγγελματιών Σαμοθράκης στο evros-news.gr

 

Πέρασαν τρεις ημέρες από τότε που το evros-news.gr και ο υπεύθυνος του Κώστας Πιτιακούδης, έθεσε 11 ερωτήματα στον Πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Σαμοθράκης κ.Γιάννη Γλήνια, με αφορμή δηλώσεις του για τα προβλήματα που υπάρχουν στην Σαμοθράκη.

Όπως επιβάλλει η δημοσιογραφική δεοντολογία, περιμέναμε την απάντηση του, μέσω e-mail το οποίο εύκολα μπορούσε να βρει ο ίδιος στην Επικοινωνία του site ή μέσω του facebook έστω. Επειδή κάτι τέτοιο δεν έγινε μέχρι τώρα, ενημερώθηκα ότι ο κ.Γλήνιας δημοσίευσε μια απάντηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Ως επαγγελματίας δημοσιογράφος 30 χρόνια, μέλος της ΕΣΗΕΑ (Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών) και εκλεγμένος από τους συναδέρφους μου στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών), αλλά και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου), δεν θα μπορούσα να μην τηρήσω την ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ και να μην δημοσιεύσω αμέσως την όποια απάντηση μας έστελνε. 

Μα και δεν το έκανε, το evros-news.gr δημοσιεύει από την προσωπική σελίδα στο fb του κ.Γιάννη Γλήνια, την απάντηση που έδωσε στον υπεύθυνο της ιστοσελίδας μας Κώστα Πιτιακούδη τόσο ο ίδιος όσο και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Σαμοθράκης. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το κείμενο είναι ακριβώς όπως το ανήρτησε ο κ.Γιάννης Γλήνιας. Με την σύνταξη και την ορθογραφία του. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗ.
Φαντάζομαι ότι με ρωτάτε όλα αυτά από δημοσιογραφικο ενδιαφέρον.
Τι άλλο Αλωστε θα μπορούσε να είναι.
Και επειδή φαίνεται ότι δεν με ξέρετε καθόλου, σας απαντώ με το σειρά που τα θέσατε.
1)το 2016 είχαμε ένα πλοίο αλά είχε από αρχές του έτους αναρτήσει πλήρες δρομολόγια χωρίς κενό στα τριήμερα και έτσι ο επισκέπτης μπορούσε να προγραματιση όπως συμβαίνει σε όλους τους όργανομενους προορισμούς.
2)βλέπω ότι με ευκολία αναφέρεστε μεσουσης της σαιζόν.
“ΜΌΝΟ “Ένα δρομολόγιο της τεταρτης. Δεν το σχολιάζω εγώ.
3)πραγματικά είναι μεγάλο θέμα να ανέβεις να επισκευάσει ς ένα πλοίο σε λιμάνι που δεν έχει επισκευαστικη ζώνη.
Πραγματικά χάθηκε πολύτιμος χρόνος.
4) Σας ενημερώνω ότι στείλαμε όσες επιστολές χρειάστηκε. Όχι σε εσάς αλά εκεί που έπρεπε.
5)από κραυγές αγωνίας έχουμε στο χώρο μας τον ξενοδοχειακό που ταλανιζετε από την συγκοινωνία αρκετές.
Τα μισά και παραπάνω ξενοδοχεία έκλεισαν ή αλαξαν χέρια .
6) εξυπακούεται ότι είμαστε μαζί τους όταν αυτά που ανακοινώνουν γίνονται πράξη και δεν τορπιλιζουν την σαιζον
7)όσον αφορά εμένα και τον φωτεινό στο χώρο μας διπλασιασαμε τα δωμάτια μας τελευταία χρόνια, χωρίς καμία ετήσια επιδότηση και παραμένουμε ανοιχτά με κόστος και τον χειμώνα.
Ενώ η συγκοινωνία στάσιμη αν και λαμβάνει 1000000 ετησίως.
8)όχι μόνο στη Σαμοθρακη αυτό συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα.
9) αυτό ειταν το 7 αλλά για έμφαση ίσως ξαναγραφτηκε.
10) όσον δε για το δέκα το καλό το έπιασες εντελώς ανάποδα.
Ο κύριος γληνιας και ο κύριος φωτεινός ξοδεύουν όλο τον χειμώνα τα λεφτά τους σε όλες τις εκθέσεις των Βαλκανίων και όχι μόνο για να φέρουν κόσμο που έτσι και αλιως θα είναι πελάτες του μοναδικού πλοιου.κ
Και το 11 ειταν στο 4.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω τώρα εγώ στη μαχημη δημοσιογραφια της μητρόπολη του Νομού είναι το εξής.
Εμείς εδώ απέναντι στο παλιό νησί όπως το αποκαλείτε μερικοί μπορεί να βράζουμε στο ζουμί μας και ενίοτε να γκρίνιαζουμε, παρ όλα αυτά ξεκινοντας από το ιστορικό Σαμοθράκη ΑΡΣΙΝΟΗ Σαος, Δελφίνια αυτά τα καινούργια που με το καλό θα δρομολογηθουν κάτι κάνουμε Εσείς απέναντι με το Λιμάνι των εκατομμυρίων η μητρόπολη του Νομού πόσα καράβια έχετε δρομολογήσει μέχρι σήμερα.
Πόσα αεροπλάνα έρχονται στο Αεροδρόμιο σας.
Πόσα τραίνα στον σταθμό.
Πόσα κρουαζιέρο πλοία.
Καθετο άξονα δεν κάνατε ακόμα για το αρδανιο και φεύγουν οι επισκέπτες από Κομοτηνή εμείς έχουμε γίνει ο προηγούμενος σταθμός.
Καλό σας βράδυ”.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η απάντηση του evros-news.gr τόσο στον κ.Γιάννη Γλήνια, όσο και στους κυρίους Παναγιώτη Ατζανό, Φώτη Φωτεινού και Παναγιώτη Παππά, τους άλλους τρεις… Σαμοθρακοφύλακες που σχολίασαν την συγκεκριμένη ανακοίνωση και έγραψαν διάφορα εναντίον μας, αποδίδοντας μας διάφορα κίνητρα αλλά και ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΜΜΕΣΑ(κάποιοι), θα δοθεί αύριο και θα είναι πολύ-μα πολύ-αναλυτική.

ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ…