Αφού το evros-news.gr  ένωσε τις φωνές της Σαμοθράκης, μείνετε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ

Αφού το evros-news.gr ένωσε τις φωνές της Σαμοθράκης, μείνετε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ

To evros-news.gr οφείλει μια απάντηση τόσο στον Πρόεδρο των Επαγγελματιών Σαμοθράκης κ.Γιάννη Γλήνια, ο οποίος μπορεί να μην μας έστειλε τις απόψεις του στο άρθρο που δημοσιεύσαμε και τον αφορούσε, αλλά εμείς τις πήραμε από τον προσωπικό του λογαριασμό και τις αναρτήσαμε από χθες το βράδυ.

Μια και αυτό έγινε από την προσωπική σελίδα στο facebook του κ.Γλήνια, δεν θα μπορούσα φυσικά να αφήσω αναπάντητα και τα σχόλια τριών άλλων γνωστών Σαμοθρακιτών, που είναι αναγνωρίσιμοι (και όχι επώνυμοι όπως συνηθίζεται να λέγεται και να γράφεται, γιατί όλοι έχουμε ένα επώνυμο) και με θεσμικό ρόλο στο νησί.

Απάντηση στον κύριο Φώτη Φωτεινού

1. Χαίρομαι αρχικά, που ένα νέο site με μόλις 80 ημέρες παρουσίας στον “αέρα” του διαδικτύου, μια και ξεκινήσαμε στις 26 Απριλίου του 2017, ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Αυτό που σχολίασε ο κ.Φώτης Φωτεινού κάτω από την απάντηση του Προέδρου των επαγγελματιών Σαμοθράκης. “Πάντως το γεγονός και μόνο ότι με τα λεγόμενα του ο συγκεκριμένος κύριος κατάφερε να ένωση όλες της φωνές του νησιού απέναντι του κάτι λέει“, έγραψε για μένα ο κ.Φωτεινού. 

Αν το πετύχαμε αυτό, με τόσο λίγες ημέρες παρουσίας στα ειδησεογραφικά πράγματα της περιοχής μας, να ενώσουμε εναντίον μας δηλαδή τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Παππά, τον Πρόεδρο των επαγγελματιών Γιάννη Γλήνια, τον υποψήφιο δήμαρχο και τώρα δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Ατζανό και τον ίδιο τον κ.Φωτεινού, που όλοι στην Σαμοθράκη λένε πως θα διεκδικήσει τη θέση του δημάρχου το 2019, τότε ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΗΔΗ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ.

2. Γράφει ακόμα στο σχόλιο του ο κ.Φωτεινού: “σε ότι αφορά την ουσία τώρα είναι φανερό ότι ο άνθρωπος δεν γνωρίζει την πραγματικότητα του νησιού κ δυστυχώς εκτίθεται...”. Εγώ λοιπόν που δεν γνωρίζω την πραγματικότητα του νησιού, πριν από λίγο καιρό, όταν άσκησα έντονη κριτική στον δήμαρχο Σαμοθράκης Θανάση Βίτσα, ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥ και πως ο ίδιος ΜΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ όσα  ανέφερα εναντίον του δημάρχου, επειδή θα είναι αντίπαλος του στις επόμενες εκλογές.

Η ΕΝΤΟΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑΝΑΣΗ ΒΙΤΣΑ ΕΔΩ

Τον άνθρωπο φυσικά ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑ προσωπικά. Γι’ αυτό και επικοινώνησα μαζί του μέσω του facebook και του ανέφερα το γεγονός, γράφοντας στο messenger ακριβώς αυτά: “Κώστας Πιτιακούδης Υπεύθυνος evros-news.gr. Εσείς είστε ο Φωτεινός που κάποιοι μου λένε πως γνωριζόμαστε καλά και μου υπαγορεύσατε να γράψω το άρθρο εναντίον του δημάρχου;”.

Η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα από τον κ.Φώτη Φωτεινού: “Καλημέρα.. έχεις δίκιο κ μένα στο δημοτικό συμβούλιο εμμέσως μου το καταλόγισαν…όμως για την ταμπακιέρα κουβέντα όπως είδες.. δυστυχώς τα πράγματα πάνε χάλια…σε κάθε περίπτωση θα πιούμε καφε να γνωριστούμε καλύτερα κάποια στιγμή“. Αυτό ακριβώς απάντησε, σε έναν άνθρωπο που τώρα γράφει ότι… δεν γνωρίζει την πραγματικότητα του νησιού και δυστυχώς εκτίθεμαι. Τότε που έκανα κριτική στον κ.Βίτσα, προφανώς την γνώριζα.

Απάντηση στον κύριο Παναγιώτη Ατζανό

Σκέφθηκα πολύ αν θα έπρεπε να απαντήσω στον συγκεκριμένο. Γιατί όταν ένας άνθρωπος που φιλοδοξεί και προαλείφεται να γίνει δήμαρχος στην Σαμοθράκη έχει νοοτροπία… χούλιγκαν και θα το καταλάβετε αυτό διαβάζοντας το σχόλιο του, σημαίνει πως όχι μόνο δεν δέχεται την παραμικρή κριτική, αλλά ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ  όταν λέει “θα αποκαλυφθούν τα κίνητρα του και τότε αλλοίμονο του”, Γίνεται συγχρόνως με πολύ ευκολία… Τάκης Τσουκαλας και γράφει “ΆΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ” τότε τί να απαντήσεις;

Μάλλον κάτι παραπάνω ξέρουν για τον χαρακτήρα του οι Σαμοθρακίτες, οι οποίοι τον κατέταξαν στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2014… ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟ μεταξύ των τριών υποψήφιων συνδυασμών για τη δημαρχία. Με τη συγκεκριμένη νοοτροπία… κουτσαβακισμού, μάλλον πάλι θα… πατώσει, αν ξαναθέσει υποψηφιότητα το 2019. Όσο για το αν γνωρίζω που είναι η Σαμοθράκη, η απάντηση θα δοθεί παρακάτω.

Υ.Γ: Μια και του αρέσουν πάντως τα οπαδικά συνθήματα του κ.Ατζανού, θα του παραφράσω και εγώ ένα που λένε οι οπαδοί αρκετών ομάδων: “Και το 2019 θα είναι ωραία, με το evros-news.gr(και ίσως ένα αποκλειστικό σάιτ για την Σαμοθράκη) στις δημοτικές εκλογές για παρέα”.

Η απάντηση στον κύριο Παναγιώτη Παππά

Οφείλω να ομολογήσω ότι η απάντηση του ήταν ήρεμη, ουσιαστική και με τον τρόπο που επιβάλλει ο θεσμικός ρόλος του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου. Δέχομαι την ανάλυση του για το πρόγραμμα έλλειψης δρομολογίου από την Σαμοθράκη για Αλεξανδρούπολη την Τετάρτη,  τώρα που το ΣΑΟΣ πηγαίνει Λαύριο και δεν υπάρχει ακόμα το ΣΑΟΝΗΣΟΣ. Όμως:

  1. Πουθενά δεν γράφτηκε στο άρθρο του evros-news.gr ότι θα πρέπει οι Σαμοθρακίτες να είναι… χαρούμενοι και ευχαριστημένοι από όσα τους παρέχει η εταιρεία. Να μην αποδίδουν την μείωση κατά 40% της τουριστικής κίνησης όπως έκανε ο κ.Γλήνιας σ’ αυτό και ποιές ενέργειες έκανε ο δήμαρχος του νησιού, έγραψα παλαιότερα στην κριτική μου προς τον κ.,Βίτσα. Να στηρίξουν τις κινήσεις των δύο εταιρειών, που είτε έχουν, είτε ετοιμάζονται να δρομολογήσουν πλοία για το νησί και να επισπευθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που τους καθυστερούν ρωτούσα και τον κ.Γλήνια ως θεσμικό φορέα.
  2. Όσο για το δεύτερο, που είναι δηλαδή η ιστοσελίδα και εγώ προσωπικά όταν όλοι στο νησί ζητούν την επαναλειτουργία του τελωνείου, τα συνεχή ρεπορτάζ με την ανάδειξη των προβλημάτων της Σαμοθράκης, ορισμένα από τα οποία δημοσιεύουμε. το δείχνουν. Για να αναδείξουμε πάντως το θέμα, όπως πολύ σωστά ζητάει ο κ.Παππάς, θα πρέπει και ο δήμος Σαμοθράκης, ο ίδιος ως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, να το αναδεικνύουν με δηλώσεις τους ή δελτία Τύπου. Και εμείς εδώ στο evros-news.gr ακόμα δελτίο τύπου από τον δήμο Σαμοθράκης δεν έχουμε λάβει με οποιονδήποτε τρόπο. Άσχετα αν φροντίζουμε να τα βρίσκουμε και να τα δημοσιεύουμε.

ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ evros-new.gr ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

Η απάντηση στον κύριο Γιάννη Γλήνια

Η απάντηση του μπορεί να είχε κάποια αιχμή (Φαντάζομαι ότι με ρωτάτε όλα αυτά από δημοσιογραφικο ενδιαφέρον. Τι άλλο Αλωστε θα μπορούσε να είναι.), αλλά δεν είχε τουλάχιστον τις ΑΝΟΗΣΙΕΣ των κυρίων Ατζανού και Φωτεινού, με… κουτοπόνηρους υπαινιγμούς και απειλές (του πρώτου). Προφανώς και όλα αυτά είναι από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Όπως ήταν και το ρεπορτάζ με τις δηλώσεις που κάνατε εσείς πριν λίγο καιρό (Πεθαίνουμε και κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν), τις οποίες δημοσιεύσαμε ως απομαγνητοφώνηση δηλώσεων σας και μάλιστα είχε σημαντική ανταπόκριση αναγνωσιμότητας από τον κόσμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ κ.ΓΛΗΝΙΑ ΕΔΩ

  1. Τα ερωτήματα που σας έθεσα αφορούσαν αρχικά τον θεσμικό σας ρόλο ως Προέδρου των Επαγγελματιών της Σαμοθράκης, αλλά εσείς  μου απαντάτε τί κάνατε προσωπικά μαζί με τον  κ.Φωτεινού. Υποστηρίζετε ότι στείλατε επιστολές διαμαρτυρίας και κάνατε τις απαραίτητες κινήσεις εκεί που έπρεπε. Στις 80 μέρες που βρίσκεται στον “αέρα” το evros-news.gr, δεν θυμάμαι πάντως να κοινοποιήσατε είτε σε εμάς είτε στα άλλα ΜΜΕ του νομού κάποια από τις κινήσεις σας αυτές, ώστε να δώσουμε έκταση και να την προβάλλουμε.
  2. Μου λέτε ότι είσαστε δίπλα στις δυο ακτοπλοϊκές εταιρείες, όταν αυτές υλοποιούν όσα υπόσχονται και δεν… τορπιλίζουν την σεζόν. Μα την συμπαράσταση και στήριξη σας όπως επεσήμανα την χρειάζονται τις στιγμές που αντιμετωπίζουν την αθάνατη κρατική γραφειοκρατία και όχι όταν όλα πάνε καλά.
  3. Χαιρετήσατε και πολύ καλά κάνατε, τον ερχομό της CS Ferries του κ.Χατζηγαβριήλ. Από τις 23 Ιουνίου όμως και για 3 βδομάδες το ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 1 βρίσκεται στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης αραγμένο, χωρίς να κάνει δρομολόγια. Ασχοληθήκατε γιατί γίνεται αυτό, να προστρέξετε ως Επαγγελματίας της Σαμοθράκης να βοηθήσετε ώστε να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια;
  4. Όσο για τις επενδύσεις που κάνατε εσείς και ο κ.Φωτεινού σε δωμάτια και τις εκθέσεις που πηγαίνετε, την καλύτερη απάντηση δεν θα σας την δώσω εγώ, που όπως λέτε εσείς και οι φίλοι σας που σας στήριξαν στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρω την Σαμοθράκη, αλλά ο κ. George Seferos. Που απ’ ότι κατάλαβα σας γνωρίζει καλά και επίσης γνωρίζει άριστα το θέμα, μια και όπως γράφει είναι γαμπρός ξενοδόχου. Τί έγραψε λοιπόν ως σχόλιο κάτω από όσα προηγήθηκαν: “Γιάννη φίλε μου, ξέρεις πόσο σε αγαπώ αλλά εγώ σαν επισκέπτης και γαμπρός ξενοδόχου θέλω να σου πω ότι με 4-5 σοβαρά ξενοδοχεία τουρισμός δεν γίνεται. Όσο οι θείες με τα κιμονό και την σαγιονάρα νοικιάζουν χρέπια σε αξυριστους τσαμπατζήδες και όσο οι Δήμαρχοι αδιαφορούν για δρόμους, νοσοκομεία, φωτισμό και πόσα αλλά που δεν ξέρω, το τελευταίο που παίζει ρόλο είναι οι συγκοινωνίες. Χωρίς υποδομές δεν…… Δυστυχώς θα τρέχεις μόνος σου χωρίς βοήθεια. Ελπίζω να αντέξεις για το καλό του νησιού ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες”.
  5. Τα ίδια και πολύ χειρότερα από εμάς επισημαίνει δηλαδή κύριε Γλήνια μου ο συγκεκριμένος γνωστός σας που επισκέπτεται συχνά το νησί. Λέτε και αυτός να μην γνωρίζει τί συμβαίνει;

Οι… απέναντι στους οποίους αναφέρεστε είναι… οι Τούρκοι; Γιατί

μιλάτε για την Αλεξανδρούπολη λες και είναι εχθροί σας;

Ακόμα και αν δεχθώ πως σε ένα-δύο από όσα γράψατε έχετε δίκιο, άφησα τελευταίο το… ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κατά τη γνώμη μου. Κλείνετε λοιπόν αναφερόμενος σε μένα και εντάσσοντας με στους… Αλεξανδρουπολίτες που κάνουν “πόλεμο” στην Σαμοθράκη και μιλάτε για την πόλη και το νομό, κάνοντας διαχωρισμό “Εμείς εδώ και εσείς απέναντι”. Οι απέναντι ποιοί ακριβώς είναι; Τούρκοι, εχθροί και αναφέρεστε τόσο απαξιωτικά και υποτιμητικά, για να μην πω και με απαράδεκτη ειρωνεία;

Λέτε συγκεκριμένα: “Εμείς εδώ απέναντι στο παλιό νησί όπως το αποκαλείτε μερικοί μπορεί να βράζουμε στο ζουμί μας και ενίοτε να γκρίνιαζουμε, παρ όλα αυτά ξεκινοντας από το ιστορικό Σαμοθράκη ΑΡΣΙΝΟΗ Σαος, Δελφίνια αυτά τα καινούργια που με το καλό θα δρομολογηθουν κάτι κάνουμε Εσείς απέναντι με το Λιμάνι των εκατομμυρίων η μητρόπολη του Νομού πόσα καράβια έχετε δρομολογήσει μέχρι σήμερα.
Πόσα αεροπλάνα έρχονται στο Αεροδρόμιο σας.
Πόσα τραίνα στον σταθμό.
Πόσα κρουαζιέρο πλοία.
Καθετο άξονα δεν κάνατε ακόμα για το αρδανιο και φεύγουν οι επισκέπτες από Κομοτηνή εμείς έχουμε γίνει ο προηγούμενος σταθμός”.

Σε όλα αυτά που αναφέρετε έχετε απόλυτα δίκιο. Τα επισημαίνουν χρόνια τα τοπικά ΜΜΕ και κάνουν πολύ σκληρότερη κριτική στους συναδέρφους σας και τους άλλους τοπικούς άρχοντες, από ότι εμείς τώρα. Τα έχουμε αναφέρει και στο evros-news.gr αυτούς τους δυόμισι μήνες πολλές φορές.

Ήθελα όμως να σας ρωτήσω: Με τέτοια νοοτροπία και άποψη, θα ζητήσετε τον ερχόμενο Νοέμβριο στις ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ όπου μαθαίνω πως ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, τις ψήφους των συναδέρφων σας επιχειρηματιών και επαγγελματιών; ΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ που διαχωρίζετε σε ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ;

Αποφασίστε τελικά με ποιόν είμαστε; Με τον Χατζηγαβριήλ,

τον Μανούση, τον Φωτεινού, τον Βίτσα, τον Γλήνια, με ποιόν;

Όταν το evros-news. δημοσίευσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ φωτογραφίες του ταχύπλοου ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 1 και γινόταν χαμός με την αναγνωσιμότητα του συγκεκριμένου ρεπορτάζ από τις “επισκέψεις” των αναγνωστών, η πλευρά Μανούση(όχι ο ίδιος οφείλω να ομολογήσω), έλεγε ότι είμαστε… άνθρωποι του Γαβριήλ Χατζηγαβριήλ.

Όταν ασκήσαμε σκληρή κριτική στον δήμαρχο κ.Θανάση Βίτσα για τις θέσεις του υπέρ του Υπουργείου Ναυτιλίας και κατά των δύο εταιρειών, μας κατηγόρησαν ότι είμαστε βαλτοί από τον Φωτεινού. Μας το έγραψε άλλωστε και ο ίδιος στο μήνυμα του, αν και δεν τον έχουμε συναντήσει ποτέ ούτε μιλήσαμε τηλεφωνικά.

‘Οταν δημοσιεύσαμε τις δηλώσεις σας κ.Γλήνια για την κατάσταση στο νησί, μας κατηγόρησαν ότι σας προβάλλουμε γιατί μας συνδέει ένας… κοινός γνωστός και γι’ αυτό αναδείξαμε τόσο έντονα τις απόψεις σας απομαγνητοφωνώντας μάλιστα τη συνέντευξη που δώσατε σε τοπικό ραδιόφωνο, αν και στα υπόλοιπα σάιτ του Έβρου κάτι τέτοιο δεν συνηθίζεται γιατί χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο.

Τώρα που υπέβαλλα τα 11 ερωτήματα, ομολογώ λιγότερο και με προσοχή εσείς και πιο ξεκάθαρα οι κύριοι Ατζανός, Φωτεινού, μας “χρεώνουν” σε διάφορες πλευρές. Στον Μανούση, στον δήμαρχο και οπουδήποτε αλλού.

Όσο για τα… πιστοποιητικά Σαμοθρακοφροσύνης που μου ζητάτε, γράφοντας πως δεν γνωρίζω καν που βρίσκεται η Σαμοθράκη, όχι επειδή αισθάνομαι την ανάγκη να… απολογηθώ αλλά για να μην αφήνω να δημιουργούνται εντυπώσεις, σας ενημερώνω ότι έχω έρθει πολλές φορές ως επισκέπτης. Την μία μάλιστα μεττέχοντας στο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο που διοργάνωνε παλαιότερα η Νομαρχία Έβρου.

Την Σαμοθράκη την αγαπώ, μου αρέσει πολύ ως νησί και από τις 26 Απριλίου που το evros-news.gr βρίσκεται στον ¨αέρα”, μπορείτε να βρείτε ένα σωρό άρθρα ανάδειξης των προβλημάτων της και τουριστικής της προβολής. Σε εμάς εξάλλου υπήρχαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εικόνες και βίντεο από τα ΔΥΟ ΝΕΑ ΤΑΧΥΠΛΟΑ, το “ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 1” και το  “ΖΕΦΥΡΟΣ”.

ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 1 ΕΔΩ

ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΦΥΡΟΣ ΕΔΩ και ΕΔΩ

Κάτι ακόμα. Την αγάπη και τον θαυμασμό μου για το νησί, την έκανε ακόμα μεγαλύτερη ο πρόωρα αδικοχαμένος συνάδερφος και φίλος μου Σαμοθρακίτης Γιάννης Ξενάκης, τον οποίο άκουγα επί ώρες όταν βγαίναμε για φαγητό, να μου εκθειάζει το νησί και να μου διηγείται ιστορίες του, τα προβλήματα του και πόσο αδικημένο είναι διαχρονικά από την Πολιτεία.

Αφού ενώσαμε όλες τις φωνές της Σαμοθράκης εναντίον μας,  

παραμείνετε έτσι και λύστε τα προβλήματα του νησιού

Τελειώνοντας, με αφορμή τα όσα έγραψε ο κύριος Φώτης Φωτεινού, ότι εγώ και το evros-news.gr με παρουσία 2,5 μήνες στα ειδησεογραφικά πράγματα της περιοχής καταφέραμε να ενώσουμε όλες τις φωνές της Σαμοθράκης, εσάς, τον ίδιο, τον κ.Ατζανό και τον κ.Παππά εναντίον μας, ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ και να προσπαθήσετε να ΛΥΣΕΤΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΆ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ του νησιού, ώστε να πάρει την θέση ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ.

Υ.Γ: Η κριτική μου στον δήμαρχο κύριο Θανάση Βίτσα, ήταν το ίδιο αν όχι περισσότερο έντονη. Επέλεξε να μην μου στείλει καμιά απάντηση, αλλά απέφυγε επίσης να αρχίσει τα απαράδεκτα υπονοούμενα για το… ποιά πλευρά μπορεί να εξυπηρετώ, να γράφει διάφορες ανοησίες στο facebook και το κυριότερο, να ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΜΜΕΣΑ όπως έκανε ο κύριος Ατζανός.

Θα προτιμούσα φυσικά να μου έστελνε την απάντηση του και θα την δημοσίευα άμεσα. Επέλεξε διαφορετική στάση, αλλά επειδή γνωρίζει ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και πρέπει να δέχεται την κριτική, δεν έκανε τίποτα από όσα δυστυχώς γράψατε εσείς και κυρίως η… παρέα σας. Που θέλετε κιόλας να διεκδικήσετε την δημαρχία και να διαφεντέψετε τις τύχες του νησιού.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗΣ

Δημοσιογράφος

Δημότης Διδυμοτείχου Έβρου

Τοπικής Κοινότητας Παλιουρίου