Το Διδυμότειχο δεν έχει κουνούπια και δεν έστειλε εκπρόσωπο;

Το Διδυμότειχο δεν έχει κουνούπια και δεν έστειλε εκπρόσωπο;

Για ένα ακόμα καλοκαίρι τα κουνούπια αποτελούν τεράστιο πρόβλημα για ολόκληρο το νομό Έβρου και αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο ακόμα και στον τουριστικό τομέα. Οι μόνιμοι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες υποφέρουν, αφού παρά τους συνεχείς ψεκασμούς από τα συνεργεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τα… στούκας συνεχίζουν τις επιδρομές τους.

Την Παρασκευή έγινε μια σημαντική σύσκεψη στο δημαρχείο Σοιυφλίου, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες, προκειμένου να γίνει καλύτερος συντονισμός και προγραμματισμός των δράσεων. Άλλωστε ορίστηκε πλέον από τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο ο Περιφερειακός σύμβουλος, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Βενετίδης, ως συντονιστής της προσπάθειας καταπολέμησης των κουνουπιών.

Στη σύσκεψη αυτή συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των δήμων Ορεστιάδος, Σουφλίου και Αλεξανδρούπολης και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες, αλλά απουσίαζε ο εκπρόσωπος του δήμου Διδυμοτείχου. Αν και η περιοχή ευθύνης του αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τα κουνούπια, άγνωστο γιατί, δεν πήγε στην συγκεκριμένη σύσκεψη κανένας, παρ’ ότι είχε σταλεί η σχετική πρόσκληση.

Μήπως πρέπει ο δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης θα πρέπει να… βάλει χέρι σε κάποιους συνεργάτες του, γιατί όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στον ίδιο; Άλλωστε και τους απαράδεκτους χειρισμούς για το νερό από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΔ Σταύρο Τσιτσιφύλλα ο ίδιος τους “λούστηκε”, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως δεν έχει και ο ίδιος τεράστιες ευθύνες στο πολύ σοβαρό θέμα της ύδρευσης.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*