Έλενα Παπαρίζου: Απάντησε στον πρώην της και έρχεται στη ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ

Έλενα Παπαρίζου: Απάντησε στον πρώην της και έρχεται στη ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ

Εδώ και λίγες μέρες, το όνομα της Έλενας Παπαρίζου κυριαρχεί όχι μόνο για τις πετυχημένες εμφανίσεις της με την Δέσποινα Βανδή στις συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, αλλά  και επειδή έγινε θέμα συζήτησης και αντιπαραθέσεων σε τηλεοπτικές εκπομπές,  η συνέντευξη που έδωσε  ο πρώην σύντροφος της Τόνυ Μαυρίδης.

Μιλώντας σε εβδομαδιαίο περιοδικό αποκάλυψε προσωπικά δεδομένα της κορυφαίας τραγουδίστριας, στη συνέχεια προσπάθησε να τα “μαζέψει” λέγοντας ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του, αλλά το περιοδικό έδωσε στη δημοσιότητα το ηχητικό της συνέντευξης, όπου αποδείχθηκε ότι τα είπε.

Χθες ήρθε και η απάντηση της Έλενας Παπαρίζου, μέσω του δικηγόρου της, Χρήστου Μήλιου, που μίλησε στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά”. Ο δικηγόρος ανέφερε πως “η γνωστή τραγουδίστρια διαθέτει ήδη αρκετή δημοσιότητα, λόγω της καριέρας της και δεν χρειάζεται παραπάνω, ενώ δεν επιθυμεί να πάρει μέρος σε αυτό το τοπίο αντιπαράθεσης και ζούγκλας, καθώς και φυσικά το ότι δεν είναι αρπακτικό και σίγουρα, όμως δεν αποτελεί και το θήραμα”.
Η Έλενα Παπαρίζου ρίχνει άλλωστε όλο το βάρος του ενδιαφέροντος της στην συνεργασία με την Δέσποινα Βανδή και ετοιμάζονται οι δυο τους να έρθουν στις 30 Ιουλίου στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα εμφανιστούν στη φετινή ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ την τελευταία μέρα των πλούσιων εκδηλώσεων. Οι οποίες να θυμίσουμε ότι ξεκινούν την ερχρόμενη Δευτέρα 24 Ιουκλίου, με την συναυλία της κορυφαίας λαϊκής ερμηνεύτριας Γλυκερίας και συνεχίζονται με θεματικές μουσικές βραδιές και πλήθος άλλων εκδηλώσεων όλη εκείνη την βδομάδα.