“Μετάξι τί μπορείς να φτιάξεις;” στο βιομηχανικό συγκρότημα Τζίβρε του Σουφλίου

“Μετάξι τί μπορείς να φτιάξεις;” στο βιομηχανικό συγκρότημα Τζίβρε του Σουφλίου

Μια ακόμα εκδήλωση αφιερωμένη στο μετάξι, διοργανώνει η Μη Κερδοσκοπική εταιρεία “Κοινωνική Δημιουργικότητα” στο βιομηχανικό συγκρότημα Τζιβρέ στο Σουφλί την ερχόμενη Παρασκευή 21 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα και καλεί όλους τους κατοίκους να πάρουν μέρος. Τίτλος της: “Μετάξι τί μπορείς να φτιάξεις”

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η πρόσκληση: “Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη δώστης κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι να αρχινίσει!
Το παραμυθοβιβλίο μας μας ταξιδεύει στον κόσμο των κλειδιών του μεταξιού, στα μεταξένια μορεόφυλλα και σε ένα υφασμάτινο καμβά!
Οι μικροί και οι μεγάλοι μας επισκέπτες αλληλοεπιδρούν κατασκευάζοντας διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα από μετάξι την Παρασκευή 21/7 στις 19:00 το απόγευμα στο βιομηχανικό συγκρότημα Τζιβρέ στο Σουφλί”.

Ως γνωστόν, η ΜΚΟ “Κοινωνική Δημιουργικότητα” που έχει ενοικιάσει έναν χώρο του Τζιβρέ για να πραγματοποιεί εκδηλώσεις ανάδειξης του μεταξιού και του Σουφλίου, συνεργάζεται με την κ.Μαρέβα Μητσοτάκη, την σύζυγο του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, η οποία και παρέστη πριν λίγες μέρες στα επίσημα εγκαίνια.