Παρουσία Τσίπρα το συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Θράκης

Παρουσία Τσίπρα το συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Θράκης

Παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, θα διεξαχθεί το Συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο πλαίσιο του προγραμματισμού που έχει κάνει η Κυβέρνηση για πραγματοποίηση σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, με παρόντα τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ώστε να δείξει ότι δίνει ιδιαίτερο “βάρος” στον συγκεκριμένο τομέα.

Το συνέδριο στην περιοχή μας θα γίνει το φθινόπωρο, αφού οι επιτελείς του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή εκτιμούν ότι οι αρχές του φθινοπώρου είναι ο καταλληλότερος χρόνος και όπως επισημαίνουν, μέσα στο καλοκαίρι θα πρέπει να ξεκινήσει ο διάλογος με τους παραγωγικούς φορείς της Περιφέρειας ΑΜΘ για τη διαμόρφωση των θεμάτων και των προτάσεων στην ατζέντα του συνεδρίου.

Θα είναι άλλη μια επίσκεψη του κ.Τσίπρα στην περιοχή, αν και στις προηγούμενες παρουσίες του ανακοίνωσε αρκετά πράγματα για την ανάπτυξκη της περιοχής, από τα οποία όπως επισημαίνουν με κάθε ευκαιρία οι εμπλεκόμενοι φορείς, δεν έχει ακόμα προχωρήσει το παραμικρό. “Το μόνο που έχει προχωρήσει και υλοποιείται, είναι τα… διόδια στην Μέστη”, έλεγε χαρακτηριστικά τοπικός παράγοντας που πληροφορήθηκε ότι επίκειται νέα παρουσία του Πρωθυπουργού στην περιοχή μας.

Πηγή: xanthi2.gr