Ελληνοβουλγαρική ενίσχυση με Χρίστεφ, Κωνσταντίνου για την Α.Ε.Διδυμοτείχου

Ελληνοβουλγαρική ενίσχυση με Χρίστεφ, Κωνσταντίνου για την Α.Ε.Διδυμοτείχου

Σε δυο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η Α.Ε.Διδυμοτείχου, ενισχύοντας το έμψυχο δυναμικό της ενόψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής. Ανακοίνωσε λοιπόν την απόκτηση του Βούλγαρου Αλεξάνταρ Χρίστεφ και του Έλληνα Αλέξανδρου Κωνσταντίνου. 

Ο 20χρονος Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός Αλεξάνταρ Χρίστεφ, έρχεται από την ομάδα Γ’ Εθνικής Βουλγαρίας, Ασένοβετς, έχοντας και αγώνες με την Εθνική Ελπίδων της χώρας του. Φυσικά αποτελεί επιλογή του συμπατριώτη του τεχνικού Κρίστο Τελκίνσκι, ο οποίος τον γνωρίζει καλά από την Φιλιππούπολη απ’ όπου κατάγονται και οι δύο.

Ο επιθετικός Αλέξανδρος Κωνσταντίνου που είναι φαντάρος και επειδή υπηρετεί εδώ την στρατιωτική του θητεία έρχεται από την ομάδα του Θερμαϊκού και την ΕΠΣ Θεσσαλονίκης στην οποία αγωνίστηκε λίγο την περασμένη χρονιά. Έχει περάσει μάλιστα και από τα γήπεδα των ερασιτεχνικών κατηγοριών της Αγγλίας, για λογαριασμό των Welling United και Staines Town αλλά κα τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες μας ήταν για κάποιο διάστημα συμπαίκτης και με τον συντοπίτη μας από την Κυανή Διδυμοτείχου Παναγιώτη Κουρδάκη. 

Η ανακοίνωση της Α.Ε. Διδυμοτείχου για τις δυο μεταγραφικές προσθήκες αναφέρει:

“Η ομάδα μας είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών Aleksandar Hristev και Αλεξάνδρου Κωνσταντίνου. Ο Hristev είναι 20 χρόνων (1997) με καταγωγή από την Φιλιππούπολη,είναι διεθνής με την εθνική ομάδα των ελπίδων της Βουλγαρίας,παρόλο το νεαρό της ηλικιας του είναι πολυπειρος καθως αγωνίζεται τα τελευταία 3 χρόνια στην ομάδα του Asenovec (Γ´ εθνική) στην θέση του κεντρικού αμυντικού και την τελευταία χρονιά σαν αρχηγός της ομάδας.

Ο Κωνσταντίνου είναι 28 χρόνων (1989) και αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού,ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,στην συνέχεια μεταπήδησε στον ΠΑΟ Διοικητηρίου και στις αγγλικές Welling united και Staines town περσι με την επιστροφή του στην Ελλάδα αγωνίστηκε στον Θερμαϊκό θερμής στην ΕΠΣ Θεσσαλονίκης. Τους καλωσορίζουμε και τους δυο στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή χρόνια χωρίς τραυματίσμους και με επιτυχίες”.