Υποψηφιότητα για τον δήμο Αλεξανδρούπολης ετοιμάζει ο Νίκος Ραπτόπουλος

Υποψηφιότητα για τον δήμο Αλεξανδρούπολης ετοιμάζει ο Νίκος Ραπτόπουλος

Αν και απέχουμε άλλα δυο χρόνια μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι ζυμώσεις και οι παρασκηνιακές συζητήσεις και επαφές ξεκίνησαν. Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης ανακοίνωσε επίσημα πως θα είναι και πάλι υποψήφιος, ενώ διάφορα ονόματα άρχισαν να ακούγονται τον τελευταίο καρό.

Σύμφωνα με πληροφορίεςτου evros-news.gr, ο πρώην Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Νίκος Ραπτόπουλος ενδιαφέρεται να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος της πόλης και μάλιστα ξεκίνησε να προετοιμάζεται. Κάνει επαφές και συζητήσεις με διάφορα πρόσωπα προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους και το ενδεχόμενο να ενταχθούν στο επιτελείο που ετοιμάζεται ώστε να διεκδικήσει την δημαρχία.

Κάποιοι πάντως υποστηρίζουν ότι αυτή την στιγμή ο κ.Ραπτόπουλος, που παραιτήθιηκε το 2013 από την θέση του και τον διαδέχθηκε ο Δημήτρης Λαζόπουλος, βλέπει και το  ενδεχόμενο να αναλάβει Αναπληρωτής Διοικητής του ΠΓΝΑ, όταν ολοκληρωθεί η απομάκρυνση του Σταύρου Τζωίδη.

Το ερώτημα είναι πως θα μπορέσει να συνεργαστεί κιαι να συννενοηθεί σε μια τέτοια περίπτωση με τον Διοικητή Δημήτρη Αδαμίδης, ο οποίος μόνο άνθρωπος της συνεργασίας δεν φημίζεται πως είναι. Σίγουρα πάντως ο Ραπτόπουλος  έχει εκδηλώσει ήδη πρόθεση να διεκδικήσει τον δήμο Αλεξανδρούπολης.

.

Ένα σχόλιο

  1. Άννα Δεληγιάννη-Τσιουλπά

    Απορώ ,γιατί κάνουμε κύκλο ίσως γιατί ο φαύλος κύκλος της πολιτικής δεν κλείνει ποτέ!Γύρω-γύρω όλοι κι ένα σκουριασμένο δέντρο στη μέση που ναι δεν ενοχλεί κανέναν να φωνάξει ή μιαν αυγή να το πάρει από το σημείο ,να ομορφύνει λιγάκι ο τόπος! Παλιά μυαλά σκουριασμένα σχέδια !Τον εκτιμώ ως επιστήμονα τον Νίκο και ως πολιτικό πρόσωπο έδωσε ,πάλεψε με τα θηρία ,φτάνει .Τόσους συμβούλους προσλαμβάνουν οι αυτοδιοικητικοί ας τον έχουν υπόψη τους !

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*