Χρήσιμα μαθήματα τουρκικής γλώσσας για πολλούς λόγω Τούρκων επισκεπτών απ’ τον δήμο Αλεξανδρούπολης

Χρήσιμα μαθήματα τουρκικής γλώσσας για πολλούς λόγω Τούρκων επισκεπτών απ’ τον δήμο Αλεξανδρούπολης

Χρήσιμα μαθήματα εκμάθησης τουρκικής γλώσσσας λόγω της πολυάριθμης παρουσίας Τούρκων επισκεπτών στην Αλεξανδρούπολη και γενικότερα το νομό Έβρου, ξεκινούν από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Ιδιοκτήτες, στελέχη και εργαζόμενοι επιχειρήσεων που ασχολούνται με την φιλοξενία τουριστών από την γειτονική χώρα, έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, αν φυσικά το επιθυμούν, να μάθουν κάποια από τα βασικά της τουρκικής γλώσσας.

Κι αυτό γιατί πρόκειται να λειτουργήσουν κατά την επόμενη περίοδο τα παρακάτω προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης που ιδρύθηκε και λειτουργεί γι’ αυτόν τον σκοπό.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης είναι τα εξής:

Βασικά Τουρκικά: 1 τμήμα, Τετάρτη 18.30 -20.30

Τα προγράμματα απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης και είναι δωρεάν. Για την ένταξη των ενδιαφερόμενων στο πρόγραμμα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας.

Όλα τα τμήματα θα είναι 25ωρα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από Δευτέρα  24 Ιουλίου έως και Τρίτη 25 Ιουλίου 10.00πμ-13.00μμ στο Παλαιό Δημαρχείο (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου – δίπλα στους αιμοδότες, ισόγειο, τηλέφωνο: 25513-50088).

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση