Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος προσέρχεται στην Συνεδρίαση του Eurogroup που γίνεται στη Βαλέττα, Παρασκευή 7 Απριλίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/European Union/STR

Δίνουν επιπλέον εκτός έδρας σε υπουργούς, υφυπουργούς και τους συνεργάτες τους

Την ώρα που η οικονομική κρίση έχει εξουθενώσει τους πολίτες και έχει προκαλέσει ασφυξία και κλείσιμο επιχειρήσεων, η αύξηση της φορολογίας και των εισφορών γονατίζει τους πάντες, η Κυβέρνηση κάνει κρυφά… δωράκια σε υπουργούς, υφυπουργούς και τους συνεργάτες που τους συνοδεύουν στα ταξίδια.

Συγκεκριμένα, μια κρυφή παροχή μέσω οδoιπορικων για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους υπουργούς τους υφυπουργούς και τους συνοδούς ασφαλείας και συνεργάτες τους, περιέχει το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή.

Οι παραπάνω δεν θα υπάγονται στο ανώτατο όριο των 60 εκτός  έδρας ημερών κιαι θα παίρνουν πολύ περισσότερες για τα διάφορα υπηρεσιακά ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ που προβλέπει τα… δωράκια στους εαυτούς αυτών που πριν έρθουν στην εξουσία ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ότι θα τα καταργήσουν και θα φέρουν έναν διαφορετικό, αριστερό τρόπο διακυβέρνησης.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*