ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ στο θρίλερ της εξαφανισμένης 52χρονης. Τί έδειξε η νεκροψία του 84χρονου πατέρα

ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ στο θρίλερ της εξαφανισμένης 52χρονης. Τί έδειξε η νεκροψία του 84χρονου πατέρα

 

Νέα διάσταση στο θρίλερ της εξαφάνισης τουλάχιστον από την περασμένη Τετάρτη της 52χρονης από το Νεοχώρι Ορεστιάδας, μετά την χθεσινή νεκροψία-νεκροτομή του 84χρονου πατέρα της, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από την άλλη κόρη.

Συγκεκριμένα, ενώ η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά ως αυτή την ώρα τη γυναίκα που με ένα αυτοκίνητο μάρκας FORD Fiesta εξαφανίστηκε αφήνοντας ένα γραπτό μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει, ο Ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης στην Αλεξανδρούπολη που έκανε τη νεκροψία-νεκροτομή, διαπίστωσε ότι ο θάνατος του 84χρονου κατάκοιτου πατέρα της προήλθε από παθολογικά αίτια. Ήταν άλλωστε πολύ επιβαρυμμένη η κατάσταση της υγείας του, μια και για χρόνια παρέμενε κατάκοιτος, όπως και η γυναίκα του και τους φρόντιζε η εξαφανισμένη κόρη.

Αν και στάλθηκαν για τοξικολογικές εξετάσεις κάποια όργανα του, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις για να αποκλειστεί και κάθε άλλη περίπτωση, όλα δείχνουν ότι ο πατέρας μάλλον ξεψύηχησε αφού έφυγε η κόρη από το σπίτι. Οι έρευνες πάντως για τον ντοπισμό της συνεχίζονται από τους άνδρες της ασφάλειας. Αν και προκαλεί ερωτηματικά γιατί δεν δόθηκε η περίπτωση της στην Γραμμή Ζωής (SILVER ALLERT) μήπως κιαι κάποιος από την περιοχή ή τον Έβρο την εντοπίσει. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*