Ο Μπο (Βο) του Survivor έρχεται στην Αλεξανδρούπολη. Πότε και γιατί;

Ο Μπο (Βο) του Survivor έρχεται στην Αλεξανδρούπολη. Πότε και γιατί;

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί σε λίγες μέρες ένας από τους πρωταγωνιστές του SURVIVOR, το οποίο σάρωσε φέτος τους πίνακες τηλεθέασης, με εκατομμύρια Έλληνας να στήνονται μπροστά την τηλεόραση και να το παρακολουθούν από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-new.gr, ο γνωστός ράπερ που μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε στο Survivor, θα βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη στις 10 Αυγούστου και θα τραγουδήσει στη “ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ” που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης και φέτος, μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε πέρυσι.

Για την προσέλκυση του κοινού έχουν ετοιμαστεί από πολλούς καταστηματάρχες καλλιτεχνικά προγράμματα με εμφανίσεις συγκροτημάτων και ένα από τα πολύ γνωστά καταστήματα της πόλης, έχει έρθει σε συμφωνία με τον ράπερ Μπο(Βο), που έγινε πάντως ευρέως γνωστός από την συμμετοχή του στο κορυφαίο τηλεπαιχνίδι της φετινής χρονιάς.

Αποτελεί ασφαλώς μια πολύ έξυπνη κίνηση μάρκετινγκ απ’ την πλευρά της συγκεκριμένης επιχείρησης, αφού ο Μπο είναι δεδομένο πως θ’ αποτελέσει “πόλο έλξης” για πολύ κόσμο με την παρουσία του, κια και σίγουρα θα θέλουν να τον δουν από κοντά, να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*