Σουφλί: Η προσπέραση σε νταλίκα στάθηκε μοιραία. Διαμελίστηκε απ’ τη σφοδρή σύγκρουση ο Βούλγαρος οδηγός της μηχανής

Σουφλί: Η προσπέραση σε νταλίκα στάθηκε μοιραία. Διαμελίστηκε απ’ τη σφοδρή σύγκρουση ο Βούλγαρος οδηγός της μηχανής

Η προσπέραση που έκανε σε νταλίκα, βγαίνοντας στη μέση του αντίθετου ρεύματος, αποδείχθηκε μοιραία για τον Βούλγαρο οδηγό της μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού, ο οποίος έχασε την ζωή του ακαριαία στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγεμα λίγα μέτρα μετά την βόρεια έξοδο του Σουφλίου. 

Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση, προφανώς λόγω της μεγάλης ταχύτητας που είχε αναπτύξει η μοτοσυκλέτα, που το σώμα του διαμελίστηκε και βρέθηκε περισσότερα από 50 μέτρα μακριά απ’ το σημείο της σύγκρουσης με το Ι.,Χ αυτοκίνητο, μέσα στο χαντάκι που υπάρχει στην άκρη της εθνικής οδού Αρδανίου-Ορμενίου.

Ο άτυχος Βούλγαρος κατευθυνόταν προς το Διδυμότειχο, προφανώς για να πάει στην πατρίδα του, ενώ το αυτοκίνητο με έναν πατέρα και τους δυο γιούς του, ερχόταν από την Ορεστιάδα με κατεύθυνση προς την Αλεξανδρούπολη. Δεν κατάφερε να αντιδράσει, γιατί είδε ξαφνικά την μηχανή να φεύγει από το αντίθετο ρεύμα προσπερνώντας τη νταλίκα, όπως είπαν οδηγοί άλλων διερχόμενων αυτοκινήτων και να πέφτει ακριβώς στη μέση του Ι.Χ. Γι’αυτό άλλωστε και αυτό ξέφυγε απ’ την πορεία του και κατέληξε στο χαντάκι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι ο ένας γιος, ηλικίας 16 ετών.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου, στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και αμέσως κρίθηκε απαραίτητο ο σοβαρά τραυματισμένος να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*