“Τρέχοντας με τα κατσίκια” και φέτος 15-17 Σεπτεμβρίου στην Σαμοθράκη

“Τρέχοντας με τα κατσίκια” και φέτος 15-17 Σεπτεμβρίου στην Σαμοθράκη

 

Κάθε Σεπτέμβριο στη Σαμοθράκη διεξάγεται το “Running with the Goats”. Κοινώς, “Τρέχουμε με τα κατσίκια”. Το απόλυτο running party του νησιού, που φέτος θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Η φόρμα συμμετοχής του RWTG2017 είναι έτοιμη και η προθεσμία δήλωσης είναι μέχρι 30 Ιουλίου. Μέτα την ημερομηνία αυτή οι διοργανωτές θα δέχονται συμ,μετοχές μέχρι και τελευταία στιγμή αλλά χωρίς παράδοση του αναμνηστικού τζακετ της φετινής διοργάνωσης

Το ξενοδοχείο Mariva Bungalows, διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη μη ανταγωνιστική τριήμερη δρομική εκδήλωση με την επωνυμία “Running with the Goats” στο νησί της Σαμοθράκης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 15-17 Σεπτεμβρίου 2017. Πρόκειται για τρεις διαφορετικές διαδρομές εκ των οποίων η πρώτη στις 15/09 είναι ασφάλτινη μήκους 14χλμ με αφετηρία το λιμάνι της Καμαριώτισσας αφού δέσει το πλοίο που θα μεταφέρει τους συμμετέχοντες και τερματισμό στα Θέρμα στο Mariva Bungalows. Η διαδρομή του Σαββάτου 16/09 θα πραγματοποιηθεί στον ορεινό όγκο του Σάος και θα είναι περ’ιπου 20χλμ ενώ η διαδρομή της Κυριακής 17/09 θα συνδυαστεί με αποθεραπεία και αναζωογόνηση στις βάθρες και στους καταρράκτες της περιοχής των Θερμών.

Διαδρομή 1 Παρασκευή 15/09/17 Καμαριώτισσα – Θέρμα
Οι δρομείς με το που φτάνουν στο λιμάνι της Καμαριώτισσας και αφού παραδώσουν τις αποσκευές τους για να μεταφερθούν στο ξενοδοχείο, ξεκινούν για να καλύψουν απόσταση 14χλμ και να τερματίσουν στο ξενοδοχείο #Mariva στα Θέρμα όπου και θα καταλύσουν.

Διαδρομή 2 Σάββατο 16/09/17 Θέρμα – Φεγγάρι
Οι δρομείς ξεκινούν από το ξενοδοχείο μετά το πρωινό γεύμα και αναχωρούν για την κορυφή του #Σάος το Φεγγάρι (1614μ). Πρόκειται για μια δύσκολη ανάβαση 1700+ υψομετρικής διαφοράς σε λιγότερο από 10 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα η κατάβαση είναι απαιτητική αλλά ο τερματισμός στο #Καφενείο στα Θέρμα και το πάρτυ που θα ακολουθήσει θα τους ανταμείψει με το παραπάνω!

*Σημειώνεται πως σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η συγκεκριμένη διαδρομή δύναται να τροποποιηθεί!

Διαδρομή 3 Κυριακή 17/09/17 Αποκατάσταση στις Βάθρες
Η τελευταία διαδρομή έχει χαρακτήρα αποκατάστασης θα είναι από 6 εως 8 χιλιόμετρα με μικρή υψομετρική διαφορά και θα οδηγήσει τους δρομείς στις πολύ όμορφες βάθρες της περιοχής των Θέρμων για κρυοθεραπεία στους καταρράκτες!

Τιμή συμμετοχής 45ευρω/άτομο

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

– 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο
– Σακουλάκι αθλητή με διάφορα είδη τροφοδοσίας
– Αναμνηστικό της διοργάνωσης
– Μεταφορά αποσκευών και συνοδών από το λιμάνι στο ξενοδοχείο και
– μεταφορά αθλητών και συνοδών από το ξενοδοχείο στο λιμάνι για την αναχώρηση της Κυριακής

– Χρέωση για μονόκλινο 65ευρω/άτομο
– Χρέωση για συνοδούς 35ευρω/άτομο

Κρατήσεις γίνονται
ηλεκτρονικά στο hello@mariva.gr
τηλεφωνικά στο 2551098230
στο messenger του Running with the Goats

Ο κάθε συμμετέχων είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του, τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία του και ο διοργανωτής δεν φέρει καμμία ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος ή απώλειας ζωής.

Στοιχεία διοργανωτή: Δημήτρης Μισύρης
Mariva Bungalows
Therma Samothraki
www.mariva.gr hello@mariva.gr
6932437030

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση