Βασίλης Τερλέγκας και Άντζελα Δημητρίου έρχονται στον Έβρο

Βασίλης Τερλέγκας και Άντζελα Δημητρίου έρχονται στον Έβρο

Δυο γνήσιες λαϊκές φωνές, με πολλές επιτυχίες και σημαντική διαδρομή στο λαϊκό τραγούδι, ο Βασίλης Τερλέγκας και η Άντζελα Δμημητρίου, θα βρεθούν σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα τον Αύγουστο στον Έβρο, για να πάρουν μέρος σε χοροεσπερίδες που διοργανώνουν σύλλογοι των χωριών της περιοχής Ορεστιάδας.   

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ, με την χαρακτηριστική φωνή και τους φανατικούς θαυμαστές, θα βρεθεί στις  23 Αυγούστου στο Φυλάκιο Ορεστιάδος, σε μια βραδιά που διοργανώνουν οι σύλλογοι του χωριού. Ο Αθλητικός, ο Σύλλογος Γυναικών και ο Μορφωτικός.  Μάλιστα οι δθιοργανωτές επέλεξαν έναν πανέξυπνο τρόπο και το γνωστό τραγούδι του “Όπως θα παίρνω τις στροφές” για την προαναγγελία της συναυλίας.

Με συναυλία Άντζελας Δημητρίου

αλλά και χοροεσπερίδα η ΠΑΕ Ριζίων

Νωρίτερα και συγκεκριμένα το Σάββατο 12 Αυγούστου, η λαίδη Άντζελα Δμητρίου με το ανεπανάληπτο μπρίο και τις τεράστιες επιτυχίες, θα βρεθεί στα Ρίζια για την συναυλία που διοργανώνει η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα ΠΑΕ Ριζίων στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Pιζίων. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9.30 το βράδυ και θα κρατήσει φυσικά μέχρι το πρωί.

Υπάρχει όμως νωρίτερα και η Θερινή Χοροεσπερίδα της Ποδοσφαιρικής Αθλητικής Ένωσης Ριζίων, την Τετάρτη 2 Αυγούστου, επίσης στον Προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου των Ριζίων