Θα βλέπουν τα διαφημιστικά για τη Συνάντηση Νέων Άρδα… αναχωρώντας απ’ τον Έβρο

Θα βλέπουν τα διαφημιστικά για τη Συνάντηση Νέων Άρδα… αναχωρώντας απ’ τον Έβρο

Πολύ καλή ήταν η σκέψη των οργανωτών του φετινού φεστιβάλ  “Συνάντηση Νέων Άρδας 2017” που αρχίζει την Τετάρτη 26 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 30 του ίδιου μήνα, να τοποθετήσουν banner stand με διαφημιστικά έντυπα στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης.

Σκέφθηκαν πως όσοι επισκέπτονται το νομό και έρχονται στην Αλεξανδρούπολη, θα ενημερώνονται για τις εκδηλώσεις και θα παίρνουν ένα φυλλάδιο προκειμένου να δουν το πρόγραμμα. Μόνο που το ένα από τα δύο banner stand, το τοποθέτησαν όπως βλέπετε και στην φωτογραφία από την επίσημη σελίδα του φεστιβάλ, έξω από την αίθουσα αναχωρήσεων με την ένδειξη “Αναχωρήσεις-Departures”

Θα το βλέπουν δηλαδή όσοι φεύγουν από την Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο και όχι όσοι έρχονται. Γιατί η φωτογραφία του δεύτερου, δεν φαίνεται αν είναι έξω από την ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΦΙΞΕΩΝ. Μάλιστα παρασύρθηκε και ο ίδιος ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, που αναδημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ τις φωτογραφίες και έγραψε με ενθουσιασμό: “Απογειωνόμαστε”, θέλοντας να δείξει ότι η διοργάνωση είναι έτοιμη να απογειωθεί προς την επιτυχία, επηρεασμένος μάλλον από την ταμπέλα aίθουσα Αναχωρήσεων.

Ας ελπίσουμε με τέτοιες κινήσεις να μην υπάρξει τελικά… προσγείωση και η Συνάντηση Νέων Άδρας 2017, αν και διαφημίστηκε ελάχιστα σε περιοχές εκτός του βορείου Έβρου έως καθόλου πανελλαδικά, να στεφθεί από επιτυχία. Για το καλό της περιοχής.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*