ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Κυριάκος Βελόπουλος: “Οι Εβρίτες θα στηρίξουν μαζικά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ”

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Κυριάκος Βελόπουλος: “Οι Εβρίτες θα στηρίξουν μαζικά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ”

Η Πανθρακική συγκέντρωση του κόμματος “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ”  που πραγματοποιήθηκε πριν τρεις εβρομάδες, στις 3 Ιουλίου στην Αλεξανδρούπολη, απέδειξε ότι το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου έχει αποκτήσει μια σημαντική δυναμική στο νομό μας. 

Μετά και από την συγκεκριμένη εκδήλωση, σύμφωνα με πληροφορίες μας έχουν αυξηθεί οι απλοί ψηφοφόροι αλλά και στελέχη άλλων κομμάτων, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να ενταχθούν στις τάξεις της “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ” και να την στηρίξουν όποτε γίνουν οι επόμενες εκλογές. Αυτό αποδείχθηκε και από τις επαφές και συζητήσεις που είχε στην περιοχή ο συντοπίτης μας Αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Θόδωρος Μεχλιζόγλου(από τη Νέα Βύσσα Έβρου), κατά την διάρκεια της περιοδείας του σε περιοχές του Έβρου.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ στο evros-news.gr

To evros-news.gr ζήτησε μια δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα από τον Πρόεδρο του κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ κ.Κυριάκο Βελόπουλο και αυτός ανταποκρίθηκε άμεσα. Δείχνει μάλιστα ιδιαίυερα ικανοποιημένος και αισιόδοξος από τα “μηνύματα” που παίρνει από το νομό Έβρου.

Η δήλωση του κ.Κυριάκου Βελόπουλου

Όλα δείχνουν ότι όπως σε όλη τη χώρα, έτσι και στο νομό Έβρου η ΕΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχει τεράστια άνοδο όσον αφορά την στήριξη των κατοίκων. 

Οι ακρίτες μας, που είναι ξεχασμένοι από το Κράτος, αλλά και τους αντιπροσώπους τους στο Κοινοβούλιο, οι οποίοι θα τους “θυμηθούν” όπως πάντα μόνο προεκλογικά, βλέπουν ότι το κόμμα μας είναι δίπλα τους, αφού τόσο εγώ, όσο και τα στελέχη, μετά από δική μου παραίνεση, βρισκόμαστε πολύ συχνά στην περιοχή για να αφουγκραστούμε τα προβλήματα που βιώνουν!

Το σίγουρο είναι ότι οι Εβρίτες θα δείξουν το δρόμο για μια ΕΛΛΑΔΑ εθνικά κυρίαρχη και ανεξάρτητη και θα στηρίξουν μαζικά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, καταδικάζοντας με εκκωφαντικό τρόπο αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και τους πολίτες στην εξαθλίωση”!