Το… κράξιμο της Μαίρης Συνατσάκη για τα χάλια του κάθετου άξονα Αρδανίου-Ορμενίου

Το… κράξιμο της Μαίρης Συνατσάκη για τα χάλια του κάθετου άξονα Αρδανίου-Ορμενίου

-Υπάρχει Ελλάδα και μετά την Αλεξανδρούπολη. Είναι πανέμορφη και της αξίζουν καλύτεροι δρόμοι 

 

Η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί χρόνια τώρα στον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου και ιδιαίτερα μέχρι τους Ψαθάδες, όπου τα τμήματα λίγων χιλομέτρων δεν τελειώνουν για να παραδοθούν και πρόσφατα θρηνήσαμε νέο θύμα έξω από το Σουφλί, είχαν προκαλέσει το… κράξιμο της γνωστής παρουσιάστριας Μαίρης Συνατσάκη.

Πέρυσι περίπου τέτοιον καιρό, στις αρχές Αυγούστου, είχε επισκεφθεί τον Έβρο και έκανε γυρίσματα για το κανάλι της στο youtube, καλύπτοντας σε μια βδομάδα την διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Ορεστιάδα-Αθήνα-Μύκονο και πάλι πίσω. Όταν άρχισε την διαδρομή μετά την Αλεξανδρούπολη, η τραγική κατάσταση του δρόμου έκανε την Συνατσάκη να παρατηρήσει: “Δεν μπορείς να κάνεις βίντεο μετά την Αλεξανδρούπολη. Οι δρόμοι είναι χάλια. Όντως. 

Δριμύ κατηγορώ. Κοινωνικοπολιτικό. Μετά την Αλεξανδρούπολη, δεν σκέφτεται πολύ ο κόσμος ότι υπάρχει Ελλάδα. Αλλά εμείς θα φτάσουμε μέχρι το τέρμα, τέρμα, Στα σύνορα και θα δείξουμε ότι και υπάρχει και είναι πανέμορφη και της αξίζουν καλύτεροι δρόμοι”.

Η γνωστή παρουσιάστρια εκπομπών έφτασε στη συνέχεια ως τις Καστανιές και τον ποταμό Άρδα όπου συνάντησε τον Εβρίτη παρουσιαστή του ALPHA και αρχισυντάκτη της Κωσταντίνας Σπυροπούλου Παύλο Σταματόπουλο από το Σοφικό Διδυμοτείχου, περιηγήθηκε στην Ορεστιάδα, βρέθηκε στα Βρυσικά Διδυμοτείχου και επέστρεψε στην Αθήνα.

Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα όπου αναφέρεται στην τραγική κατάσταση του κάθετου άξονα, από το 5.30” έως το 5.50”.