Συνάντηση Πατσουρίδη-νέου Διευθυντή του Εργοστασίου Ζάχαρης Ορεστιάδας

Συνάντηση Πατσουρίδη-νέου Διευθυντή του Εργοστασίου Ζάχαρης Ορεστιάδας

Συνάντηση με το νέο Διευθυντή του εργοστασίου Ορεστιάδας της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Παναγιώτη Καρακώστα, ο οποίος και πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη είχε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης.

Ο νέος διευθυντής συνοδευόταν από τον υποδιευθυντή του εργοστασίου Γιάννη Παπαδόπουλο και τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Βαγγέλη Μπιμπισίδη. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διδυμοτείχου Βίκη Σταμπολίδου, αντιδήμαρχος Οικονομικών Αναστάσιος Κελεσίδης και ο αντιδήμαρχος Μεταξάδων και πρωτογενούς τομέα Κώστας Σλαβούδης.

Η συμμετοχή και του τελευταίου δείχνει ότι η συνάντηση εκτός από εθιμοτυπική, επεκτάθηκε και στο θέμα της επανάκαμψης της καλλιέργειας ζαχαρότευτλων από τους αγότες της περιοχής Διδυμοτείχου, η οποία λόγω της κοιλάδας του Ερυθροποτάμου, τα παλαιότερα χρόνια είχε τεράστιες εκτάσεις με ζαχαρότευτλα. Συζητήθηκε λοιπόν και οι υπεύθυνοι του εργοστασίου της Ορεστιάδας ζήτησαν την συνδρομή του δημάρχου κ.Πατσουρίδη και του δήμου γενικότερα, ώστε να πειστούν οι αγρότες να αρχίσουν ξανά την τευτλοκαλλιέργεια.