ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ. Το χαλάζι ισοπέδωσε τα πάντα στον βόρειο Έβρο (σοκαριστικές φωτό)

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ. Το χαλάζι ισοπέδωσε τα πάντα στον βόρειο Έβρο (σοκαριστικές φωτό)

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ θυμίζουν περιοχές του βορείου Έβρου, αφού το χαλάζι ισοπέδωσε τα πάντα και οι φωτογραφίες από τον Δίλοφο και τα διπλανά χωριά είναι πραγματικά σοκαριστικές και δυστυχώς έχουν προκαλέσει τεράστιες καταστροφές.

Το δυνατό καλοκαιρινό μπουρίνι που μετατράηκε σε μια ασυγκράτητη καταιγίδα, με πολύ δυνατό και τεράστιο χαλάζι, “γάζωσε” τα πάντα και κατέστρεψε τζαμαρίες, ηλιακούς θερμοσίφωνες και παρμπρίζ αυτοκινήτων. Φυσικά για τις καλλιέργειες δεν χρειάζεται να επισημάνουμε τις πολύ σοβαρές καταστροφές.

Διέλυσε τα πάντα και οι αγρότες της περιοχής βρίσκονται ακόμα κια φοπρά φέτος σε απόγνωση, αφού το χαλάζι στον βόρειο Έβρο τους… επισκέπτεται συχνά και οι όποιες αποζημιώσεις είναι ψίχουλα μπροστά στη βιβλική καταστροφή.

Τι να πρωτοαποζημιωθεί; Η σοδειά και οι καλλιέργειες, οι ηλιακοί που λες και τις γάζωσε καλάσνικοφ, τα αυτοκίνητα και τρακτέρ που τα παμρπίζ τους έσπασαν”, μας είπε ο Σάκης Τσομπανίδης από τον Δίλοφο, το όμορφο χωριό που βρέθηκε δυστυχώς στο μάτι του κυκλώνα της κακοκαιρίας.