Διαμαρτύρονταν για τη Γιορτή Κρασιού όταν στο δήμο του υπήρχαν παράλληλες εκδηλώσεις

Διαμαρτύρονταν για τη Γιορτή Κρασιού όταν στο δήμο του υπήρχαν παράλληλες εκδηλώσεις

Τώρα που ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στον Άρδα, να το επισημάνουμε. Πριν από λίγο καιρό, ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, με αφορμή ερώτηση συνδημότη του, είχε διαμαρτυρηθεί γιατί η Γιορτή Κρασιού διοργανώνεται παράλληλα με το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΑΡΔΑ και έτσι θα επηρεαστεί η προσέλευση του κόσμου.

Επί της ουσίας έχει φυσικά δίκιο, μια και απαιτείται και πρέπει να υπάρξει καλύτερος συντονισμός των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, ώστε να μην… πέφτουν η μία πάνω στην άλλη, προκειμένου και περισσότερες μέρες να διαρκούν και να μην βρίσκεται ο κόσμος σε δίλημμα που θα πάει και φυσικά να υπάρχει μειωμένη προσέλευση.

Την ίδια όμως στιγμή που διεξάγεται το Φεστιβάλ Νέων στον Άρδα, στο διπλανό χωριό, στα Ρίζια. υπήρχαν διήμερες εκδηλώσεις στις 27 και 28 Ιουλίου. Με γιορτή καλαμποκιού και μουσικοχορευτικές βραδιές, που σίγουρα τράβηξαν αρκετό κόσμο, τον οποίο φυσικά πήραν, αν όχι όλο αλλά ένα σημαντικό μέρος του από τις εκδηλώσεις στις διπλανές Καστανιές

Όταν λοιπόν ο δήμαρχος Ορεστιάδας δεν μπορεί να συντονίσει τους συλλόγους και τις εκδηλώσεις στον ίδιο τον δήμο του, δεν μπορεί να κάνει κριτική στους άλλους γιατί δεν συννενοούνται μαζί του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*