Σταμάτησε τις εκπομπές στον Status 94.2 ο Σταύρος Αποστολίδης. Τί συμβαίνει;

Σταμάτησε τις εκπομπές στον Status 94.2 ο Σταύρος Αποστολίδης. Τί συμβαίνει;

Εδώ και τρεις ημέρες, από την περασμένη Δευτέρα δηλαδή, οι χιλιάδες ακροατές του STATUS 94.2 δεν ακούνε την φωνή του Σταύρου Αποστολίδη, μια και η δημοφιλής πρωινή εκομπή του δεν μεταδίδεται στον κορυφαίο ραδιοφωνικό σταθμό του Έβρου και της Θράκης. Πολλοί μάλιστα τηλεφώνησαν στα γραφεία του σταθμού για να μάθουν τι συμβαίνει.

Η εξήγηση βέβαια είναι απλή, αλλά οι περισσότεροι δεν την γνωρίζουν και έτσι ανησύχησαν. Ο έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του STATUS Radio 94.2, αποφάσισε να σταματήσει τις εκπομπές για τον Αύγουστο, όπως κάνει συνέχεια τα τελευταία χρόνια. Να ξεκουραστεί για περίπου ένα μήνα, να γεμίσει τις μπαταρίες του κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές στην αγαπημένη του Σαμοθράκη παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα και να ετοιμαστεί για τη νέα περίοδο, που αναμένεται πολύ… θερμή.

Άλλωστε ο ίδιος και ο STATUS 94.2 ετοιμάζονται για ακόμα πιο δυναμική παρουσία, με νέες συνεργασίες που βρίσκονται στα σκαριά όχι μόνο σε ραδιοφωνικό, αλλά και διαδικτυακό επίπεδο και σε άλλους τομείς των ΜΜΕ που βρίσκονται στο στάδιο των συζητήσεων και αν ευοδωθούν όταν ανακοινωθούν θα δημιουργήσουν αίσθηση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*