Αλεξανδρούπολη: Προβολές δυο σπουδαίων ταινιών στον Φλοίσβο, παρέα με παγωμένη μπύρα

Αλεξανδρούπολη: Προβολές δυο σπουδαίων ταινιών στον Φλοίσβο, παρέα με παγωμένη μπύρα

Τώρα που τελείωσε η Γιορτή Κρασιού, η οποία προσέφερε άφθονη διασκέδαση στην Αλεξανσρούπολη, οι όμορφες καλοκαιρινές βραδιές του Αυγιύστου συνεχίζονται στον Φλοίσβο. Με προβολές δύσο σπουδαίων ταινιών από την Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης.

Σήμερα Πέμπτη 3/8, στις 10 το βράδυ, θα προβληθεί η Νοτιακορεατική ταινια «το Δίχτυ» του γνωστού και πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Κιμ Κι Ντουκ. Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό πολιτικό θρίλερ που απλώνεται στα θολά νερά που χωρίζουν τη Βόρεια από τη Νότια Κορέα. Μια ευκαιρία να αποκτήσουμε εικόνες και να κατανοήσουμε την καθημερινή πραγματικότητα σ’ αυτό το μακρινό μέρος του πλανήτη μας, που όμως τα τελευταία χρόνια βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα.


Θα ακολουθήσει απο την Παρασκευή 4/8 έως και την Κυριακή 6/8 η προβολή ενος απο τα πιο δυνατά χαρτιά του καλοκαιρινού προγράμματος του Φλοίσβου, του οσκαρικού Αμερικανικού δράματος ‘Μια πόλη δίπλα στην θάλασσα/ Manchester by the sea”, σε σκηνοθεσία & σενάριο του Κένεθ Λόνεργκαν και με τον Κέισι Άφλεκ στο ρόλο της καριέρας του που του χάρισε δίκαια το φετινό Οσκαρ Α’αντρικού ρόλου. Η ταινία κέρδισε επίσης και Οσκαρ σεναρίου. Δεν πρέπει να την χάσετε!


Οι ταινίες στο Φλοίσβο αρχίζουν στις 10 το βράδυ, η εισοδος ειναι 3-5 ευρώ και το κυλικείο προσφέρει (και) παγωμένη βαρελίσια μπύρα! Καταπολεμήστε την Αυγουστιάτικη ραστώνη με μια δροσερή κινηματογραφική βραδιά στο Φλοίσβο.