ΕΒΡΟ… betατζής: Κερδίζουν σήμερα Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και πάμε ταμείο

ΕΒΡΟ… betατζής: Κερδίζουν σήμερα Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και πάμε ταμείο

Ρεβάνς στο Europa League έχουμε σήμερα και η επιστροφή μας από τις ολιγοήμερες διακοπές συνοδεύεται από προγνωστικά. Ο ΕΒΡΟ… betατζής θέλει να σας πάει ταμείο και γι’ αυτό σας προτείνει μια τριαδούλα που πιστεύω ότι θα επιβεβαιωθεί από τα αποτελέσματα των τριών εκπροσώπων μας. 

  1. ΓΚΑΜΠΑΛΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2: Ο Παναθηναϊκός μπορεί να την έχει… πατήσει τα προηγούμενα χρόνια με την Γκαμπάλα, αλλά με τον Εβρίτη Μαρίζο Ουζουνίδη στο πάγκο έδειξε στο πρώτο ματς ότι είναι πολύ βελτιωμένος και άξιζε μεγαλύτερο σκορ. Νομίζω ότι μπορεί να κερδίσει και εκτός έδρας και προτείνω το 2.
  2. ΠΑΟΚ-ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ 1: Ο ΠΑΟΚ νομίζω ότι μπήκε χαλαρά στο πρώτο ματς και έτσι θα πρέπει τώρα στη Θεσσαλονίκη να… τγρέξει πολύ προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση. Οι Ουκρανοί είναι ομάδα λίγων χρόνων και νομίζω ότι θα μπορέσει στην Τούμπα να τους κερδίσει.
  3. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ 1: Οι Ισραηλινοί τα προηγούμενα χρόνια είχαν ορισμένες εντυπωσιακές παρουσίες αποκλείοντας Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά στο πρώτο παιχνίδι έδειξαν ότι δεν αποτελούν φόβητρο. Ο Πανιώνιος που είναι πολύ δεμένο και δυνατό σύνολο, νομίζω πως έχει τις δυνατότητες να τους κερδίσει.

Όποιος θέλει θα μπορούσε να συνδυάσει τα σημεία με UNDER στα ματς του Παναθηναϊκού και Πανιωνίου και OVER στην Τούμπα. Αυτά και μακάρι να πάμε ταμείο…