Μια καταπληκτική βραδιά χθες στην Καρωτή με την οικογένεια Δοϊτσίδη(video+φωτό)

Μια καταπληκτική βραδιά χθες στην Καρωτή με την οικογένεια Δοϊτσίδη(video+φωτό)

Μια καταπληκτική βραδιά προσέφερε χθες στην Καρωτή Διδυμοτείχου στους φίλους της η οικογένεια του κορυφαίου Θρακιώτη Καριοφύλλη Δοϊτσίδη. Ο ίδιος και οι κόρες του Θεοπούλα και Λαμπριάνα, διασκέδασαν στην ταβέρνα “ΜΟΥΡΙΕΣ” του χωριού και όχι μόνο τραγούδησαν, αλλά και χόρεψαν, με τον ίδιο τον Καριοφύλλη Δοϊτσίδη να σέρνει το χορό, σε μια βραδιά που οργάνωσε ο σύλλογος “ΟΙ ΘΡΑΚΕΣ”.

Άλλωστε ολόκληρο το καλοκαίρι ο συμπατριώτης μας καλλιτέχνης θα το περάσει στο χωριό του, την Καρωτή, όπου τον επισκέπτονται συνέχεια συντοποίτες μας για να του εκφράσουν την αγάπη, την εκτίμηση και τις ευχαριστίες τους για όσα προσέφερε επί δεκαετίες στην μουσική και την παράδοση του τόποιυ μας, της Θράκης.

Η χθεσινή βραδιά ήταν λοιόν ο απόηχος της εξαιρετικής παράστασης αφιερωμένης στον Θρακιώτη καλλιτέχνη και στο έργο του που έγινε από τον εξαιρετικά δραστήριο σύλλογο “Οι Θράκες”. Έτσι απλά αποφάσισαν με αυτό τον τρόπο να σφραγίσουν την χορευτική χρονιά επιδιώκοντας να βρίσκετε και η οικογενεια Δοϊτσίδη μαζί τους και το έκαναν στην Καρωτή.

Το παρόν στην βραδιά έδωσε και ο άλλος σπουδαίος Θρακιώτης καλλιτέχνης που κατάγεται και αυτός από την Καρωτή, ο Βαγγέλης Δημούδης, ο οποίος τραγούδησε προς τιμήν του “δασκάλου” του Καριοφύλλη Δοϊτσίδη, αφού και αυτός παίζει ούτι και τραγουδάει.

 

 

[post_gallery]