Η Δέσποινα Βανδή μαζεύει ντομάτες στον κήπο της πεθεράς της στην Αλεξανδρούπολη

Η Δέσποινα Βανδή μαζεύει ντομάτες στον κήπο της πεθεράς της στην Αλεξανδρούπολη

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε πριν λίγες ημέρες η Δέσποινα Βανδή, για την συναυλία που έδωσε μαζί με την Έλενα Παπαρίζου στη φετινή Γιορτή Κρασιού, την Κυριακή 30 Ιουλίου. Δεν έχασε λοιπόν την ευκαιρία να έρθει λίγο νωρίτερα μαζί με τον σύζυγο της Ντέμη Νικολαίδη και τα δυο παιδιά τους, για να βρεθούν κοντά στους γονείς του.

Όπως συνηθίζει κάθε φορά που έρχεται στον Έβρο και την Αλεξανδρούπολη, η δημοφιλής και αγαπημένη της νεολαίας τραγουδίστρια, βρέθηκε στον κήπο της πεθεράς της και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της με τις ντομάτες και τα άλλα λαχανικά που υπήρχαν εκεί. Γι΄αυτό και… τράβηξε το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Αν και δεν φαίνεται που ακριβώς είναι, όλα δείχνουν πως βρέθηκε το περασμένο Σάββατο 29 Ιουλίου στο χωριό Πεύκα λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη, απ΄όπου κατάγεται ο Ντέμης Νικοαίδης και εκεί υπάρχει το πατρικό του και οι γονείς του έχουν φτιάξει έναν μεγάλο κήπο με ζαρζαβατικά και λουλούδια.

Την Κυριακή η Δέσποινα Βανδή μάγεψε με τα τραγούδια της τις χιλιάδες που βρέθηκαν στην Γιορτή Κρασιού και μαζί με την επίσης εκπληκτική ΄Ελενα Παπαρίζου αποθεώθηκαν. Πλέον συνεχίΖει την περιοδεία στην Ελλάδα και τις συναυλίες για το καλοκαίρι, ενώ ο Ντέμης παρέμεινε στον Έβρο και όπως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σας παρουσίασε το evros-news.gr, επισκέφθηκε το Δάσος της Δαδιάς και ξεναγήθηκε μαζί με φίλους του στο Εθνικό Πάρκο με τα σπάνια είδη πουλιών.