ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ στον δρόμο Αρδανίου-Ορμενίου, λόγω έργων και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ στον δρόμο Αρδανίου-Ορμενίου, λόγω έργων και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

 

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείχνουν οι οδηγοί που κινούνται στην εθνική οδό Αρδανίου-Ορεμενίου, αφού από την ερχόμενη Δευτέρα 7 Αυγούστου θα γίνονται έργα αποκατάστασης του οδοστρώματος και θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα: “Ανακοινώνεται ότι για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και την αποφυγή της ταλαιπωρίας του κοινού, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα, στο τμήμα από Αρδάνιο έως Μάνδρα, της Εθνικής Οδού 51 (Αρδανίου – Ορμενίου), θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ξεκινήσουν με την έναρξη των εργασιών την Δευτέρα 7-8-2017 και θα διαρκέσουν μέχρι να ολοκληρωθούν.

Αναλυτικότερα, στο τμήμα της οδού που θα πραγματοποιούνται εργασίες, θα διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στη μία λωρίδα κυκλοφορίας και η κίνηση και των δύο κατευθύνσεων κυκλοφορίας, θα πραγματοποιείται με κατάλληλη σήμανση και τη βοήθεια σημαιοφόρων, από το ελεύθερο κάθε φορά τμήμα της οδού.

Διευκρινίζεται ότι οι εργασίες θα πραγματοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας, η οδός θα αποδίδεται πλήρως στην κυκλοφορία.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τον Κώδικά Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση