Σε λίγες ημέρες δίνεται και πάλι στην κυκλοφορία η παράκαμψη Λυκόφης

Σε λίγες ημέρες δίνεται και πάλι στην κυκλοφορία η παράκαμψη Λυκόφης

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία το κομμάτι του κάθετου άξονα που περνάει έξω από το χωριό Λυκόφη και θα σταματήσει έτσι η ταλαιπωρία των οδηγών. Γιατί είναι υποχρεωμένοι εδώ και αρκετό καιρό να περνούν μέσα από το χωριό και με πολύ μικρή ταχύτητα.

Οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος προχωρούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς και ολοκληρώνονται, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Υπήρχαν ως γνωστό … σαμαράκια στο συγκεκριμένο κομμάτι που περνούσε πάνω από το χωριό και υποτίθεται ήταν εθνική οδός ταχείας κυκλοφορίας, εξαιρετικά επικίνδυνα για όποιον δεν τα γνώριζε και είχαν σημειωθεί αρκετά ατυχήματα.

Αποφασίστηκε λοιπόν στη συγκεκριμένη περίπτωση να αποφευχθούν τα… μπαλώματα, που έχουν γίνει σε άλλα σημεία του κάθετου άξονα και πολύ φοβόμαστε τον χειμώνα θα ξαναδημιουργηθούν και να επιλεγεί η ριζική ανακατασκευή του σημείου. Αυτό βέβαια έχει προκαλέσει επιπλέον ταλαιπωρία σε όσους κινούνται στον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου, αφού προστέθηκε άλλη μια παράκαμψη μέσα από το χωριό Λυκόφη αυτή την φορά, όμως από την στιγμή που θα λυθεί το πρόβλημα άξιζε την ταλαιπωρία για κάποιους μήνες.