Ανδριάνα Ζαρακέλη: Η όμορφη Φεριώτισα δημοσιογράφος είναι διακοπές στον Έβρο και τον… αποθεώνει

Ανδριάνα Ζαρακέλη: Η όμορφη Φεριώτισα δημοσιογράφος είναι διακοπές στον Έβρο και τον… αποθεώνει

Για διακοπές στον Έβρο και την ιδιαίτερη πατρίδα της, τις Φέρες, βρίσκεται αυτές τις ημέρες η όμορφη συντοπίτισσα μας δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων σε ραδιόφωνο και τηλεόραη, η Ανδριάνα Ζαρακέλη και ανεβάζει σχόλια και φωτογραφίες στην προσωπική της σελίδα στο facebook… αποθεώνοντας την περιοχή απ’ όπου κατάγεται.

Η Ανδριάνα, μαζί με τον σύζυγο της Παναγιώτη Τζένο, Γενικό Διευθυντή του ομίλου των Παραπολιτικών και τον γιο τους Γιάννη, περνούν όμορφεςστιγμές μοιράζοντας τον χρόνο τους μεταξύ Φερρών, Αλεξανδρούπολης αλλά επισκέφθιηκαν και άλλες περιοχές της Θράκης, όπως τον ποταμό Νέστο για παράδειγμα. Η φετινή σεζόν ήταν πολύ κουραστική γι’ αυτήν, με τις εκπομές στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών μαζί με την Λίζα Δουκακάρου και την δουλειά στις εφημερίδες του ομίλου.

Κάθε χρόνο έρχεται πάντα στις Φέρες και περνάει λίγες μέρες εκεί και στην Αλεξανδρούπολη, αφού της αρέσει πάρα πολύ ο τόπος της. Μάλιστα οι φωτογραφίες και τα σχόλια της αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για την περιοχή μας, αφού το προφίλ της στο facebook το ακολουθούν χιλιάδες φίλοι της, μεταξύ των οποίων και κορυφαίοι δημοσιογράφοι των αθηναϊκών ΜΜΕ.

Το evros-news.gr είχε κάνει πριν λίγο καιρό αφιέρωμα στην όμορφη Ανδριάνα και την αγάπη της για την περιοχή που κατάγεται, αφού εκτός από πολύ καλή δημοσιογράφος είναι και από τα καλύτερα παιδιά και χαρακτήρες σε έναν δύσκολο χώρο, αυτόν της δημοσιογραφίας. Μάλιστα ενδιαφέρεται πάντα για το νομό, τις Φέρες και συμμετέχει στις εκδηλώσεις των συμπατριωτών της.