Ξεκίνησαν οι τριήμερες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις στον Πέπλο

Ξεκίνησαν οι τριήμερες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις στον Πέπλο

Τριήμερες εκδηλώσεις ξεκίνησαν χθες στον Πέπλο και συνεχίζονται σήμερα και αύριο, τις οποίες διοργανώνουν κάθε χρόνο ο Πολιτιστικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Γυναικών του χωριού   στις αρχές Αυγούστου.

Χθες Παρασκευή 4 Αυγούστου είχαμε τα χορευτικά συγκροτήματα της Θρακικής Εστίας Σερρών και το Παιδικό Τμήμα και το Τμήμα Παραστάσεων του τοπικού Συλλόγου. Τους συνόδεψε η ορχήστρα του Κουρούδη.

Για σήμερα Σάββατο 5 Αυγούστου οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με νέα χορευτική βραδιά όπου συμμετέχουν το Παιδικό Τμήμα Α του τοπικού συλλόγου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απαλού “Ο ΦΑΡΟΣ”. Τη βραδιά πλαισιώνει η ορχήστρα του Νίκου Αλβανόπουλου.


Τέλος αύριο Κυριακή 6 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί Βραδιά Νεολαίας με τους Ηλιάσκο Μιχάλη και Δροσάκη Βαγγέλη. Συμμετέχουν οι Σωτήρης Ιντζούδης και Φώτης Ντεφίδης.

Να επισημάνουμε εδώ ότι ο Πολίτιστικός Σύλλογος Πέπλου έγινε πρόσφατα μέλος της ΕΠΟΦΕ, της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων δηλαδή του νομού Έβρου, αφού άλλωστε είναι ένας από τους πιο δραστήριους συλλόγους, με συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα του νομού.