Σαμοθράκη: Επείγουσα διακομιδή 5χρονης στην Αλεξανδρούπολη με σκάφος του Λιμενικού

Σαμοθράκη: Επείγουσα διακομιδή 5χρονης στην Αλεξανδρούπολη με σκάφος του Λιμενικού

Το Λιμενικό Σώμα έδωσε για άλλη μια φορά λύση στην αντιμετώπιση επείγοντος περιστατικού υγείας, που έπρεπε να μεταφερθεί στην Αλεξανδρούπολη, γιατί έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης έκριναν ότι ένα κοριτσάκι ηλικίας 5 χρόνων έπρεπε να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πρωτεύουσας του Έβρου. Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε τελικά τις βραδινές ώρες της Παρασκευής με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από το λιμένα Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και από εκεί στο νοσοκομείο.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που το Λιμενικό του νησιού δίνει λύση στο πρόβλημα της διακομιδής ασθενούς, αφού κάποια περιστατικά δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από το υποστελεχωμένο και με πολλά λειτουργικά προβλήματα Κέντρο Υγείας της Σαμοθράκης. Τώρα μάλιστα που διανύουμε τουριστική περίοδο και ο πληθυσμός του νησιού έχει αυξηθεί, το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*