SKY 100,7: Η αγαπημένη μουσική συνήθεια των Εβριτών εδώ και 30 χρόνια

SKY 100,7: Η αγαπημένη μουσική συνήθεια των Εβριτών εδώ και 30 χρόνια

Εδώ και σχεδόν 30 χρόνια, από το 1988, ο SKY 100,7 αποτελέί την αγαπημένη μουσική συνήθεια των Εβριτών. Ένας νεανικός, σύγχρονος. γεμάτος ζωντάνια ραδιοφωνικός σταθμός του νομού μας με έδρα το Φυλάκιο της Ορεστιάδας και  με έτος… γέννησης το  1988, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει την αφρόκρεμα των μουσικών παραγωγών και να δημιουργήσει την πιο “ζωντανή” παρέα.
Ο “SKY” ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΝΥΧΤΑΕΙ

Ο SKY 100,7  έχει σαν στόχο και το πετυχαίνει να μας κάνει παρέα καθημερινά, με 24 ώρες ζωντανού προγράμματος, με πολύ και καλή ξένη και ελληνική μουσική, βάσει των δικών αγαπημένων επιλογών των ακροατών του και όλες τις καινούργιες κυκλοφορίες αλλά και τις απαραίτητες αναφορές στα παλιά αξέχαστα αγαπημένα τραγούδια του κόσμου. Όλα αυτά πλαισιώνουν το 24ωρο πρόγραμμα του σταθμού και η παρέα του SKY 100,7 συνεχίζει και τη νύχτα και μας ξενυχτάει με non-stop μουσική έως το πρωί.
Ο SKY 100,7 απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και το ακροατήριο του είναι ηλικίας από 13 έως και πάνω από 55 ετωών. Ακροατές του σταθμού είναι όλοι όσοι αισθάνονται νέοι στην ψυχή και θέλουν να μπουν σε αυτήν την παρέα.


Ο ” SKY” ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Ο SKY 100,7 καλύπτει σε εμβέλεια όλο τον Νομό Έβρου (βόρειος Έβρος 100,7 || κεντρικός Έβρος 101,8 || νότιος Έβρος-Αλεξανδρούπολη Αν. Μακεδονια & Θρακη  102 ).

Μεταδίδει όλες τις επιτυχίες, πάντα ανάλογα με τις περιστάσεις και τις διαθέσεις της παρέας. Το πρόγραμμα του SKYRADIO 100,7 εμπλουτίζεται με ψυχαγωγικά και μουσικά ένθετα εντός του προγράμματος του. Κι επειδή έχει μεγάλη απήχηση στο νομό, διαθέτει αυτόνομο τμήμα marketing, αποκλειστικά για τον σχεδιασμό και την επιμέλεια happenings και events.

Το σλόγκαν του σταθμού αποτελεί και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του σταθμού απέναντι στα άλλα ραδιόφωνα: SKY 100,7. ΔΩΣΕ ΕΝΤΑΣΗ !