Δήμος Διδυμοτείχου: Διαθέτει κλιματιζόμενο χώρο λόγω καύσωνα, αλλά μόνο για… 5 ώρες

Δήμος Διδυμοτείχου: Διαθέτει κλιματιζόμενο χώρο λόγω καύσωνα, αλλά μόνο για… 5 ώρες

Μια πολύ σωστή πρωτοβουλία πήρε ο δήμος Διδυμοτείχου, να διαθέσει κλιματιζόμενιο χώρο από σήμερα ως την Παρασκευή λόγω του καύσωνα. Μόνο που αυτό θα ισχύει μόνο για… πέντε ώρες καθημερινά, δηλαδή απ’ τις 10 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα. 

ΌΠως αναφέρει η ανακοίνωση: “Προκειμένου να αντιμετωπιστούν χωρίς προβλήματα από τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού οι υψηλές θερμοκρασίες που προβλέπεται να σημειωθούν τις επόμενες ημέρες, ο Δήμος Διδυμοτείχου έχει μεριμνήσει για τη λειτουργία κλιματιζόμενου χώρου (στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου) που θα λειτουργεί ως χώρος υποδοχής και αναμονής του κοινού από τη Δευτέρα 7 έως και την Παρασκευή 11 Αυγούστου , από  τις 10:00πμ έως και 15:00μμ”.

Ο χώρος δηλαδή θα κλείνει στις 3 το απόγευμα, όταν οι θερμοκρασίες βρίσκονται στα ύψη και φυσικά την ώρα που τελειώνει η εργασία των δημοτικών υπαλλήλων. Είναι μετά να μην το επισημάνεις και να το σχολιάσεις; Αφού κάνει ο δήμος την σωστή κίνηση, τουλάχιστον ας βρεθεί με κάποιον τρόπο λύση και να μένει ένας υπάλληλος μέχρι το βραδάκι που… πέφτει ο ήλιος και υποχωρούν κάπως οι θερμοκρασίες.  Τόσο δύσκολο είναι; Είναι δυνατόν κάποιοι να… πνίγονται σε μια κουταλιά νερό (τί έγραψα ο άνθρωπος!!! Άκου για νερό στο Διδυμότειχο. Μην λες νερό. Μην λες νερό. Είναι απαγορευμένη λέξη).

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*