Αλεξανδρούπολη: Ευχαριστήρια του Πολυκοινωνικού για τη συναυλία και μόνο 2.500 ευρώ οι εισπράξεις

Αλεξανδρούπολη: Ευχαριστήρια του Πολυκοινωνικού για τη συναυλία και μόνο 2.500 ευρώ οι εισπράξεις

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν θερμά όλους τους εθελοντές που στηρίζουν με τις προσπάθειες τους το ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ του δήμου Αλεξανδρούπολης, εξέδωσαν ο Πρόεδρος του Αντώνιος Βαμβακερός και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Παράλληλα, ανακοίνωσαν ότι τα έσοδα της συναυλίας που πραγματοποιήθηκε στο οικοπάρκο Αλτιναλμάζη, με εθελοντική συμμετοχή όλων αφού αυτά θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων του Πολυκοινωνικού, ανέρχονται… περίπου στις 2.500 ευρώ.

Η ανακοίνωση που υπογράφει ο κ.Βαμβακερός, αναφέρει: “Ο Πρόεδρος του < ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ > Δήμου Αλεξανδρούπολης Αντώνιος Βαμβακερός και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελαν να εκφράσουν δημοσίως τις θερμές τους ευχαριστίες καταρχάς σε όλους τους εθελοντές που δραστηριοποιούνται στο χώρο του  ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ.  Οι εθελοντές μας που αριθμούν πάνω από 700 άτομα δραστηριοποιούνται σε όλες τις κοινωνικές δομές μας ανιδιοτελώς και με πολύ ζήλο. Κοινωνικό παντοπωλείο – Σίτιση – Κοινωνικό διδασκαλείο – Ομάδες δημιουργικής απασχόλησης – Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Όλοι εξυπηρετούν κατά περιόδους, ανάλογα με τις ανάγκες του ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ και τις δραστηριότητές του και είναι παρών πάντα όταν η υπηρεσία χρήζει την βοήθειά τους.

Ιδιαίτερα θα σταθώ στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 στο οικοπάρκο Αλτιναλμάζη. Όσοι πλαισίωσαν την εκδήλωση, δηλαδή διοργανωτές, μουσικοί, τραγουδιστές, χορευτές, παρουσιαστές, τεχνικοί δουλέψανε με πολύ αγάπη και μεράκι για το ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ. Η συναυλία έγινε με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού διδασκαλείου και του Κοινωνικού παντοπωλείου. Τα έσοδα από κουπόνια δωρεάς περίπου 2.500 ΕΥΡΩ θα διατεθούν κυρίως για τις ανάγκες του Κοινωνικού διδασκαλείου που αριθμεί κάθε χρόνο περίπου 250 παιδιά.

Αξιέπαινο και αξιόλογο κομμάτι στην όμορφη αυτή βραδιά και προσπάθεια ήταν οι συμπολίτες μας. Ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης που πάντα στέκεται δίπλα στο έργο μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές μας, τους συντελεστές τις όμορφης συναυλίας και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας που είναι αρωγοί μας καθημερινά με τον οποιοδήποτε τρόπο”.

 

Οι μισοί θεατές προφανώς μπήκαν στη

συναυλία χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο 

Από την ανακοίνωση ότι τα έσοδα της συναυλίας, που πραγματοποιήθηκε πριν από 20 μέρες στο οικοπάρκο Αλτιναλμάζη και παρά τα σημαντικά προβλήματα διοργάνωσης(ό πως κατήγγειλε ο εκ των συμμετεχόντων λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Σιάμος) είχε πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου, είναι περίπου 2.500 ευρώ, προκύπτουν κάποια ερωτήματα. Γιατί οι εκτιμήσεις όλων είναι ότι στο θέατρο βρέθηκαν περίπου 2.000 θεατές, που πήγαν εκεί για να στηρίξουν την προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του Πολυκοινωνικού.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως υπήρχαν 3 μπλοκ των 800 εισιτηρίων το καθένα. Κόστιζαν 3 ευρώ, 5 και 10 ευρώ. Από την στιγμή που οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες και μουσικοί συμμετείχαν εθελοντικά, όπως και όλος ο κόσμος που δούλεψε για τον διοργάνωση και γι’ αυτό τους ευχαρίστησε ο Πρόεδρος κ.Βαμβακερός και αν πουλήθηκαν τουλάχιστον τα μπλοκ των 3 και 5 ευρώ, το σύνολο των χρημάτων ήταν  800χ3=2.400 ευρώ και 800χ5=4.000 ευρώ. Δηλαδή 6.400 ευρώ. Τα έξοδα για τα ηχητικά και κάποια ακόμα, άντε να ήταν το πολύ 1.000 ευρώ και αν σε αυτά προσθέσουμε τα 2.500 περίπου που ανακοινώθηκε ότι είναι τα καθαρά έσοδα, φτάνουμε σε ένα ποσό κοντά στις 3.500.

Μένει ένα ποσό περίπου 3.000, το οποίο αν πλήρωσαν όλοι οι θεατές εισιτήριο, θα έπρεπε να έχει εισπραχθεί. Διαφορετικά, ισχύει αυτό που είπαμε. Πως μόνο 1.000 θεατές από τους περίπου 2.000 που βρέθηκαν στο θέατρο, πλήρωσαν αν και οι εθελοντές δεν επέτρεπαν σε κανέναν έτσι και αλλιώς να μπει αν δεν πάρει εισιτήριο. Πάντως σε κάθε περίπτωση, θα έπρεπε να εκδοθεί μια πιο αναλυτική ανακοίνωση για τα έσοδα και τα έξοδα της συναυλίας, για να μην υπάρχει το παραμικρό ερωτηματικό.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*