Δήμος Σαμοθράκης: Καταθέστε απορίες και ερωτήσεις για το αιολικό πάρκο

Δήμος Σαμοθράκης: Καταθέστε απορίες και ερωτήσεις για το αιολικό πάρκο

Να καταθέσουν τις απορίες και τις ερωτήσεις τους για το αιολικό πάρκο με τις ανεμογεννήτριες που προγραμματίζεται να εγκατασταθούν στο νησί, καλεί τους δημότες του ο δήμος Σαμοθράκης μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες και υπογράφει ο δήμαρχος Θανάσης Βίτσας, τονίζεται ότι: “Μετά την πρώτη ενημέρωση που έγινε στις 23/06/2017 ως προς την προοπτική εγκατάστασης Αιολικού Πάρκου στη Σαμοθράκη, ο Δήμος καλεί όσους έχουν απορίες ή επιθυμούν διευκρινήσεις να υποβάλουν τα ερωτήματα τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: aioliko.samothraki@gmail.com έως 8 Σεπτεμβρίου 2017.
Μετά την συλλογή, οι ερωτήσεις θα ταξινομηθούν και θα προωθηθούν στους αρμόδιους αποδέκτες για απαντήσεις. Στη συνέχεια αυτές θα δημοσιοποιηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου”.

Είναι αλήθεια ότι στην Σαμοθράκη υπάρχουν αυτή την στιγμή δυο “στρατόπεδα” για την συγκεκριμένη επένδυση της εταιρείας Volterra και όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις, πολλοί σπεύδουν να πάρουν θέση χωρίς πρώτα να ενημερωθούν από τους καθ ύλην αρμόδιους. Γι’ αυτό και ο δήμος Σαμοθράκης επέλεξε την συγκεκριμένη τακτική, σε μια προσπάθεια να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο και καλύτερα οι δημότες του και να μην… παρασύρονται εύκολα από την μια ή άλλη άποψη.