Ιπποκράτης: Ξεκινάει προετοιμασία την Πέμπτη, τα φιλικά και τα διαρκείας

Ιπποκράτης: Ξεκινάει προετοιμασία την Πέμπτη, τα φιλικά και τα διαρκείας

Την έναρξη της προετοιμασίας την ερχόμενη Πέμπτη 10 Αυγούστου, ανακοίνωσε σήμερα το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιπποκράτη και καλεί όλα τα μέλη της ομάδας (ποδοσφαιριστές, παράγοντες, φίλους) στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Astir Egnatia (σε αίθουσα του Αστέρα) στις 17:30 το απόγευμα.

Μετά την συγκέντρωση αυτή, θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Α.Ο. Ιπποκράτη στο γήπεδο της Δραγάνας, στις 19:00. Παράλληλα, η διοίκηση ανακοίνωσε και τα φιλικά παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και είναι:

  1. 23/8 Α.Ο. Ιπποκράτης – Δόξα Προσκυνητών
  2. 26/8 Α.Ο. Ιπποκράτης – Απαλός
  3. 2/9 Νίψα – Α.Ο. Ιπποκράτης
  4. 6/9 Α.Ο. Ιπποκράτης – Α.Ο. Καππαδοκών
  5. 9/9 Α.Ο. Ιπποκράτης – Κ20 Εθνικού Αλεξανδρούπολης
  6. 10/9 Α.Ο. Ιπποκράτης – Φέρρες
  7. 13/09 Φέρρες – Α.Ο. Ιπποκράτης

Συγχρόνως, το Δθιοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο Ιπποκράτη ανακοίμωσε ότι είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τα νέα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για την σεζόν 2017-2018, με τα οποία θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλους τους εντός έδρας αγώνες μας.

Όπως μάλιοστα αναφέρει στην ανακοίνωση του: “Να ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά τον χορηγό μας “Ψητοπωλείο Περίγυρος” και ιδιαιτέρως τον κ. Θεόδωρο Δεμετσιώτη ο οποίος ανταποκρίθηκε για μία ακόμη φορά στο κάλεσμα μας. Ο κ. Δεμετσιώτης, αποτελεί αρωγό του αθλητισμού της περιοχής μας με την έμπρακτη βοήθεια του σε σωματεία, όχι μόνο του ποδοσφαίρου αλλά και του μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ κλπ όλα αυτά τα χρόνια, καθώς επίσης έχει συνδράμει αμέτρητες φορές και σε τοπικές εκδηλώσεις αθλητικού και όχι μόνο περιεχομένου. Τον ευχαριστούμε και πάλι για την έμπρακτη βοήθεια”.