Συναυλία “Αυγουστιάτικο Φεγγάρι” με Δάντη, Ραλλία Χρηστίδου Κυριακή 13 Αυγούστου στα Δίκαια

Συναυλία “Αυγουστιάτικο Φεγγάρι” με Δάντη, Ραλλία Χρηστίδου Κυριακή 13 Αυγούστου στα Δίκαια

Συναυλία με τίτλο “Αυγουστιάτικο Φεγγάρι” για όλους τους κατοίκους του Τριγώνου, με τους Χρήστο Δάντη και Ραλλία Χρηστίδου διοργανώνουν αυτή την Κυριακή 13 Αυγούστου στο Αμφιθέατρο των Δικαίων, ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος “Ορφέας” Δικαίων, με την στήριξη και συμπαράσταση του δήμου Ορεστιάδας και είσοδο ΔΩΡΕΑΝ.

Μάλιστα με ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο, αναφέρονται οι λεπτομέρειες της σημαντικής αυτής εκδήλωσης όχι μόνο για τους κατοίκους των Δικαίων αλλά και όλου του Τριγώνου. “Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συναυλία “ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ” , την οποία διοργανώνει , για όλους τους κατοίκους του Τριγώνου αλλά και της ευρύτερης περιοχής , ο Δήμος Ορεστιάδας . Η συναυλία θα γίνει την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 στο αμφιθέατρο Δικαίων , όπου θα μας τραγουδήσουν ο Χρήστος Δάντης με τη Ραλλία Χρηστίδου.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο κ. Μαυρίδη Βασίλειο , για την υποστήριξη και υλοποίηση της πρότασής μας . Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 13 Αυγούστου στο υπέροχο αμφιθέατρο Δικαίων για μια αξέχαστη συναυλία με ” ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ” και την είσοδο Δ Ω Ρ Ε Α Ν”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΥΡΙΔΗ για την συγκεκριμένη εκδήλωση

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συναυλία "ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ" , την οποία διοργανώνει , για όλους τους κατοίκους του Τριγώνου αλλά και της ευρύτερης περιοχής , ο Δήμος Ορεστιάδας . Η συναυλία θα γίνει την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 στο αμφιθέατρο Δικαίων , όπου θα μας τραγουδήσουν ο Χρήστος Δάντης με τη Ραλλία Χρηστίδου !!! Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο κ. Μαυρίδη Βασίλειο , για την υποστήριξη και υλοποίηση της πρότασής μας . Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 13 Αυγούστου στο υπέροχο αμφιθέατρο Δικαίων για μια αξέχαστη συναυλία με " ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ " και την είσοδο Δ Ω Ρ Ε Α Ν !!!!!

Gepostet von Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Ορφέας" Δικαίων Έβρου am Mittwoch, 9. August 2017

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*