Ξεκίνησαν επιτέλους σήμερα τα έργα στο γήπεδο Διδυμοτείχου (πλήρες φωτορεπορτάζ)

Ξεκίνησαν επιτέλους σήμερα τα έργα στο γήπεδο Διδυμοτείχου (πλήρες φωτορεπορτάζ)

 

Ξεκίνησαν επιτέλους σήμερα τα έργα στο στάδιο του Διδυμοτείχου, για την βελτίωση του χλοοτάπητα που βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση, προκειμένου ο αγωνιστικός χώρος να είναι έτοιμος και η Α.Ε.Διδυμοτείχου που πανηγυρικά ανέβηκε στη Γ’ εθνική να δίνει στην φυσική της έδρα τα παιχνίδια.

Η εταιρεία Hellasod που ανέλαβε τις εργασίες ανακατασκευής, θεωρείται και είναι έμπειρη σε παρόμοια έργα και όλοι στην “πόλη των κάστρων” πιστεύουν και ελπίζουν ότι όλα θα πάνε καλά. Έτσι, μετά από πολύ αγώνα και μεγάλη προσπάθεια των διοικούντων της ΑΕΔ, είναι φυσικό αυτοί να αντίκρυσαν με έκδηλη ικανοποίηση την παρουσία του συνεργείου της αρμόδιας εταιρείας και το ξεφόρτωμα των μηχανημάτων, που θα χρησιμοποιηθούν. Όπως φυσικά και των σπόρων που θα χρησιμοποιηθούν για συγκεκριμένες παρεμβάσεις, προκειμένου να γίνει στα σημεία που χρειάζεται η βελτίωση ο χλοοτάπητας.

Άρχισαν από προχθές οι εγγραφές στα τμήματα της Ακαδημίας

Δυο ημέρες νωρίτερα από τα έργα, άρχισαν οι εγγραφές των μκικρών ποδοσφαιριστών στα τμήματα Ακαδημίας της Α.Ε.Διδυμοτείχου, Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά 18:00-20:00 στα γραφεία της Ακαδημίας (δημοτικό στάδιο Διδυμοτείχου).

 

[post_gallery]

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*